No SSO cookie
Rosberg, increzator in viitorul Mercedes
Formula 1

Nico Rosberg, pilotul echipei Mercedes, crede ca masinile germane se pot bate anul viitor pentru victorii de etapa, in ciuda faptului ca in 2010 nu au obtinut decat trei locuri trei in curse.

Imagini (1) Data: 10 December 2010 Comentarii (0)

Mercedes imbunatateste sistemul de detectare al pietonilor
Noutati-auto

Mercedes a prezentat un nou sistem auxiliar pentru detectarea pietonilor. Acesta completeaza sistemul Active Night View Assist, sistem care permitea detectarea peitonilor datorita unor camere cu infrarosu si radare.

Imagini (4) Data: 9 December 2010 Comentarii (0)

Mercedes, cei mai eficienti la boxe
Formula 1

Echipa cea mai eficienta in ceea ce priveste opririle la boxe din campionatul de Formula 1 din 2010 s-a dovedit Mercedes, urmata de Red Bull si Ferrari.

Imagini (1) Data: 9 December 2010 Comentarii (0)

Mercedes va primi propulsoare Renault
Noutati-auto

Surse din Franta au indicat faptul ca Mercedes va primi propulsoare Renault-Nissan. Acest lucru se datoreaza colaborarii dintre Daimler si Renault-Nissan. Propulsoarele vor fi destinate modelelor Mercedes compacte.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Mercedes SLS AMG E-Cell in actiune
Noutati-auto

Prototipul Mercedes SLS AMG E-Cell este primul pas a celor de la Mercedes spre un model sportiv cu emisii zero. Inginerii de la Mercedes au inlocuit puternicul V8 de 517 CP cu patru motoare electrice. Acestea sunt amplasate in apropierea rotilor, astfel puterea este transmisa eficient si in acelasi timp ofera si avantajele unei tractiuni integrale. Puterea totala transmisa de cele patru motoare electrice este de 526 CP si un cuplu de 880 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h a prototipului SLS AMG electric este de 4 secunde.

Imagini (1) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noul Mercedes SLK!
Noutati-auto

Noul Mercedes SLK urmeaza sa fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit, dar a debutat prematur datorita unui video care a scapat pe Youtube. Initial video-ul a fost sters, dar a fost uploadat din nou de catre un alt user. Acesta prezinta in detaliu noile dotari ale modelului SLK, pare a fi un video de prezentare destinat pietei franceze.

Imagini (1) Data: 6 December 2010 Comentarii (0)

Mercedes SLS AMG tunat de Kicherer
Noutati-auto

Kicherer este un tuner german specializat pe modelele Mercedes. Cea mai noua creatie este pachetul SLS 63 Supersport. Noul pachet este unul complet, acesta oferind atat imbunatatiri estetice subtile, cat si imbunatatiri mecanice.

Imagini (4) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Brabus prezinta noul Mercedes SLS AMG Widestar
Noutati-auto

Brabus a creat un nou pachet aerodinamic pentru modelul Mercedes SLS AMG. Noul pachet se numeste Widestar si are rolul de a oferi puternicului SLS AMG un aer mai sportiv, mai agresiv, lucru posibil datorita latimii marite a supercarului german.

Imagini (17) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Hulkenberg ar putea deveni pilot de teste la Mercedes
Formula 1

Nico Hulkenberg, pilotul german de Formula 1 care a evoluat in sezonul trecut pentru Williams, ar putea ajunge pilot de teste la Mercedes GP.

Imagini (1) Data: 23 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Mercedes CLS, ce te atrage la o masina?
Noutati-auto

Mercedes a realizat un experiment complex pentru a vedea care elemente al noului CLS sunt observate primele. Acestia au dorit sa vada daca oamenii observa elementele definitorii ale masinii. Germanii au comparat experimentul cu zarirea unei domnisoare frumoase, fiecare are anumite elemente preferate al aceluiasi intreg.

Imagini (1) Data: 19 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1956 :: 18.88MB