No SSO cookie

Mercedes tinteste victorii in 2011 cu noua masina

voteaza
(0/ 0)
Mercedes tinteste victorii in 2011 cu noua masina
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua masina a echipei de Formula 1 Mercedes a fost si ea lansata la Valencia, obiectivele germanilor pentru 2011 fiind obtinerea a cat mai multe victorii de etapa.

 
 
Echipa de Formula 1 Mercedes GP si-a lansat in mod oficial noua masina, modelul MGP W02, cu ocazia primei sesiuni de teste a anului, de la Valencia. Pilotii echipei, germanii Michael Schumacher si Nico Rosberg, au parut foarte hotarati la prezentarea noii masini, declarand ca-si doresc sa atace cat mai multe victorii de cursa in sezonul 2011.

Dupa o revenire dezamagitoare in sportul care l-a incoronat de sapte ori campion mondial, Michael Schumacher spune ca este nerabdator sa inceapa noul sezon, care sa-l aduca inapoi unde a fost obisnuit, adica pe podiumul de premiere al cator mai multe mari premii de Formula 1.

Si Nico Rosberg s-a declarat la fel de optimist, germanul care l-a depasit pe Schumacher in majoritatea curselor in 2010 declarand ca noua masina, una extrem de agresiva, il va impinge si pe el sa fie mai agresiv ca anul trecut si sa se lupte la primele pozitii in clasamentul din Marele Circ.

Ross Brawn, managerul echipei Mercedes, a declarat la randul sau ca echipa trebuie sa-si propuna atingerea unor performante mai reusite ca anul trecut si ca in acest sens va fi decisiv startul sezonului, unul care trebuie sa fie dintre cele mai puternice.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0893 :: 17.78MB