No SSO cookie
Brawn: Noul Mercedes are probleme cu racirea
Formula 1

Ross Brawn a recunoscut ca noua masina Mercedes sufera inca la multe capitole, unul dintre acestea fiind procesul de racire ineficient.

Imagini (1) Data: 26 February 2011 Comentarii (0)

Brabus pregateste un Mercedes CLS modificat pentru Geneva
Noutati-auto

Brabus a pregatit un pachet special pentru cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLS. Noul model sportiv va debuta oficial la Salonul Auto de la la Geneva de saptamana viitoare.

Imagini (17) Data: 25 February 2011 Comentarii (0)

Bell este noul director tehnic Mercedes
Formula 1

Echipa de Formula 1 Mercedes si-a intarit echipa tehnica dupa numirea in functia de director tehnic a nord-irlandezului Bob Bell, fost manager la Renault.

Imagini (1) Data: 18 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Mercedes prezinta modelul C-Klasse Coupe
Noutati-auto

Mercedes a lansat primul video oficial cu noul C-Klasse Coupe. Noul model va debuta la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibil cu cinci propulsoare pe benzina de 1.8-3.5 litri care dezvolta intre 156-306 CP si un diesel de 2.1 litri capabil sa dezvolte 174 sau 204 CP.

Imagini (1) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes C-Klasse Coupe prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a lansat o serie de imagini oficiale si gama completa de propulsoare disponibile pe noul C-Klasse Coupe. Noul model va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.

Imagini (47) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

Schumi: Noul Mercedes progreseaza
Formula 1

Michael Schumacher s-a declarat incantat de evolutia noii masini Mercedes la finele zilei a doua de teste de la Jerez, spunand si ca germanii progreseaza vizibil, dar ca trebuie sa continue sa munceasca cu seriozitate si cu sarg.

Imagini (1) Data: 12 February 2011 Comentarii (0)

Noi imagini oficiale cu modelul Mercedes C-Klasse Coupe
Noutati-auto

Mercedes a lansat o serie noua de imagini cu modelul C-Klasse Coupe. Acesta va debuta cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Geneva la inceputul lunii martie. Noul C-Klasse Coupe urmeaza aceleasi lini ca si noile modele CLS, E-Klasse si SLS.

Imagini (7) Data: 11 February 2011 Comentarii (2)

Haug: Mercedes nu va folosi pneurile ca o scuza
Formula 1

Mercedes nu va da vina pe noile pneuri Pirelli in cazul unor rezultate nesatisfacatoare, asigura opinia publica Norbert Haug, directorul sectiei de motorsport al companiei germane.

Imagini (1) Data: 10 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Mercedes aniverseaza 125 de ani de calitate premium
Noutati-auto

Mercedes a lansat o noua reclama aniversara. Germanii doresc sa marcheze cei 125 de ani de existenta printr-o noua reclama care prezinta atat modelele vechi, cat si viitorul companiei, noile CLS, SLS AMG Roadster, C Klasse Coupe si SLK.

Imagini (1) Data: 5 February 2011 Comentarii (0)

Mercedes S350 Bluetec tunat de Brabus
Noutati-auto

Brabus este recunoscut pentru modificarile aduse modelelor Mercedes, iar acum a venit randul celui mai economic S Klasse, noul S350 Bluetec. In urma modificarilor aduse, Brabus a declarat ca este singurul model de performanta dotat cu un propulsor care respecta normele Euro 6.

Imagini (7) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1746 :: 15.27MB