No SSO cookie
Nokian își mărește gama de anvelope pentru sezonul de iarnă 2017
Noutati-auto

Condițiile meteorologice ale iernilor din Europa centrală s-au dovedit capricioase și adesea imprevizibile, în ultimii ani. De aceea, ca în fiecare iarnă, alegerea anvelopelor potrivite este esențială. Nokian Tyres, prezintă o gamă extinsă de anvelope de iarnă care înfruntă intemperiile și variațiile rapide de temperatură caracteristice iernilor din Europa centrală.

Imagini (0) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Un nou motor diesel pentru Opel Insignia
Noutati-auto

Începe producția noului motor vârf de gamă și a modelului Insignia Country Tourer de la Opel: odată cu sfârșitul verii, vor ieși de pe linia de producție primele motoare diesel BiTurbo de 2,0 litri.

Imagini (4) Data: 7 September 2017 Comentarii (0)

Volvo prezintă detaliile de siguranță ale viitorului XC 40
Noutati-auto

Prin lansarea noului XC40 în această toamnă, producătorul de mașini premium Volvo Cars introduce un nou standard al siguranței și experienței la volan în segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici.

Imagini (15) Data: 3 September 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noua generație Porsche Cayenne
Noutati-auto

Porsche prezintă cea de-a treia generație a modelului Cayenne. Noua versiune a acestui model de succes al constructorului auto din Stuttgart este o mașină complet reconstruită, care combină, într-o și mai mare măsură, performanța tipică Porsche cu caracterul practic pentru drumurile de zi cu zi.

Imagini (20) Data: 3 September 2017 Comentarii (0)

Noi detalii despre viitoarea generație Dacia Duster
Noutati-auto

Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

Imagini (0) Data: 3 September 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Bentley Continental GT
Noutati-auto

Creată, fabricată și lucrată manual în Marea Britanie, cea de-a treia generație Bentley Continental GT îmbină performanța de top cu luxul artizanal și tehnologia de ultimă generație – o formulă care a dat naștere celui mai rafinat Grand Tourer produs vreodată.

Imagini (36) Data: 3 September 2017 Comentarii (0)

Noi detalii despre Volvo XC40
Noutati-auto

Prin lansarea pe piață a noului SUV mic, de oraș XC40, Volvo Cars definește noi soluții inovatoare pentru una dintre cele mai stringente probleme cu care se confruntă zilnic conducătorii auto de pretutindeni: lipsa spațiilor de depozitare adecvate și funcționale în interiorul mașinii.

Imagini (8) Data: 25 August 2017 Comentarii (0)

Noutățile Opel prezentate la Frankfurt după preluarea de către PSA
Noutati-auto

Cu un nou crez al mărcii: „Viitorul aparține tuturor”, Opel a fuzionat recent cu PSA pentru a crea un adevărat campion european. Vizitatorii celei de a 67-a ediții a Salonului Auto Internațional de la Frankfurt din 14-24 septembrie vor putea vedea personal ce înseamnă. Mai multe modele Opel vor avea lansarea mondială la Standul Opel D09 în Sala 8.0.

Imagini (14) Data: 24 August 2017 Comentarii (0)

Test global de anduranță pentru noul Cayenne
Noutati-auto

Cea de-a treia generație a modelului Porsche Cayenne este gata de pornire. Noua ediție a acestui model de succes, care a reușit vânzări de peste 760.000 de unități din 2002 încoace, a trecut printr-o serie de examinări complexe și exigente.

Imagini (10) Data: 21 August 2017 Comentarii (0)

Hyundai dezvaluie noul model SUV Fuel Cell
Noutati-auto

Hyundai a dezvaluit in avanpremiera noul SUV cu celula de combustibil, inainte de prezentarea oficiala programata pentru inceputul anului viitor.

Imagini (3) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2136 :: 15.52MB