No SSO cookie

Hispania a facut publice primele imagini ale noii masini

voteaza
(0/ 0)
Hispania a facut publice primele imagini ale noii masini
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu toate ca noul monopost al echipei de Formula 1 Hispania Racing este inca departe de a fi lansat oficial, imagini cu noua masina au fost date publicitatii, intr-o incercare a oficialilor iberici de a demonstra ca masina va fi gata inainte de inceperea sezonului 2011.

 
 
Echipa de Formula 1 Hispania Racing a dat publicitatii primel imagini ale noii masini, masina care, conform spuselor oficialilor iberici, va fi gata si va fi lansata oficial inaintea debutului noului sezon.

'' Suntem extrem de mandri de masina pe care pilotii nostri vor alerga pe parcursul sezonului viitor. '' a declarat Jose Ramon Carabante, presedintele Hispania, pentru siteul oficial al echipei.

Noul monopost Hispania se va numi F111 si va reprezenta '' un pas inainte extrem de semnificativ pentru Hispania Racing'' , conform declaratiilor lui Colin Kolles, managerul echipei.


Daniel Simon este cel care s-a ocupat de designul noii masini, detaliile tehnice ale acesteia fiind complet necunoscute inca publicului si nefacand altceva decat sa sporeasca speculatiile conform carora noul monopost ar putea sa nu fie complet pregatit in timp util.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1139 :: 17.78MB