No SSO cookie
Suzuki s-a angajat sa produca cea mai ieftina masina din lume
Noutati-auto

Constructorul de autovehicule japonez Suzuki intenţionează să producă cea mai ieftină maşină din lume la o uzina din India, pentru a face faţă concurenţei producătorului indian Tata, informează AP.

Imagini (0) Data: 23 October 2003 Comentarii (0)

Aquada, masina care merge pe apa
Noutati-auto

Aquada, cea mai nouă creaţie auto pe piaţa britanică, este maşina pe care, probabil orice pescar şi-ar dori-o, şi asta fiindcă această maşină merge la fel de bine pe apă ca şi pe şosea, potrivit The Car Connection.

Imagini (0) Data: 5 September 2003 Comentarii (0)

Dacia Solenza este prima masina româneasca echipata cu airbag
Noutati-auto

Începând din această lună, modelele Dacia Solenza vor avea în echiparea standard, airbag pentru şofer, a cărui valoare va ridica cu 170 de euro preţul vehiculului, a declarat site-ului www.masini.ro, Constantin Stroe, director adjunct al Automobile Dacia.

Imagini (0) Data: 4 September 2003 Comentarii (0)

Ford Fiesta a fost considerata cea mai fiabila masina de clasa mica
Noutati-auto

Un studiu al organizaţiei ADAC (corespondentul ACR în Germania) arată că Ford Fiesta necesită cele mai puţine intervenţii la service între maşinile din clasa mică, informează un comunicat Romcar, importatorul oficial al mărcii pe piaţa românească.

Imagini (0) Data: 14 May 2003 Comentarii (0)

Femeile isi aleg masina preferata: Mini Cooper
Noutati-auto

"Spiridusul" Mini Cooper a fost votat de jurnalistele din intreaga lume drept cel mai popular automobil al anului 2003 in rindul femeilor, principalele atribute invocate fiind stilul deosebit, siguranta ridicata si usoara sa manevrabilitate, informeaza auto.com

Imagini (0) Data: 10 January 2003 Comentarii (0)

Masina viitorului - in viziunea regizorului Steven Spielberg
Noutati-auto

Celebrul regizor american Steven Spielberg a ales luxuoasa marca Lexus pentru a concepe un nou tip de vehicul al viitorului care va aparea in filmul "Minority Report".

Imagini (0) Data: 2 August 2002 Comentarii (0)

Renault este masina preferata de romani in primul semestru
Noutati-auto

Piata auto a continuat sa creasca stabil in 2002. Prima jumatate a anului se incheie inregistrind o crestere semnificativa in raport cu perioada corespunzatoare a anului trecut, arata un studiu realizat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, ce vizeaza vinzarile inregistrate in primul semestru al anului 2002. Intre marcile din import, Renault continua sa fie pe primul loc, in timp ce dintre producatorii nationali, Daewoo a inregistrat cea mai mare crestere, de 83%.

Imagini (0) Data: 17 July 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1818 :: 18.86MB