No SSO cookie

Femeile isi aleg masina preferata: Mini Cooper

voteaza
(0/ 0)
Femeile isi aleg masina preferata: Mini Cooper
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

"Spiridusul" Mini Cooper a fost votat de jurnalistele din intreaga lume drept cel mai popular automobil al anului 2003 in rindul femeilor, principalele atribute invocate fiind stilul deosebit, siguranta ridicata si usoara sa manevrabilitate, informeaza auto.com

 
 
Prima competitie de gen, organizata de Asociatia Femeilor Jurnaliste in cursul acestei saptamini, a avut drept cistigator stilatul Mini Cooper, care a "depasit" in popularitate modele precum Volvo XC90, Honda Civic Hybrid, Nissan Murano sau Pontiac Vibe.
[poza1s]Juriul, care a cuprins 46 de voturi ale tot atitor scriitoare din domeniul auto, a mai desemnat Honda Civic Hybrid drept masina cu cel mai inovator motor al acestui an. Pe de alta parte, se pare insa ca atractia femeilor pentru Mini, considerat "dragut", "distractiv si usor de condus", "demn de incredere, poti fi sigur cind te urci in el", a fost covirsitoare. Mai mult de 20% din cumparatoarele de Mini sint femei, a declarat, cu aceasta ocazie, un purtator de cuvint al BMW, detinatoarea marcii Mini.
[poza2d]Oficialii BMW au mai afirmat ca, desi masina nu vizeaza in mod special publicul feminin, acesta alege Mini pentru stilul si natura sa, in defavoarea unor masini de dimensiuni mari, lipsite de delicatete. De asemenea, in dotarea sa sistemele de protectie ce includ 6 airbag-uri rezolva multe din problemele de neincredere in siguranta masinii.
O alta calitate, mai speciala in rindul femeilor, este usurinta cu care poate fi parcata, au adaugat reprezentantii companiei.
Expertii in industria auto si-au aratat in punctul lor de vedere ca trebuie luata bine in considerare opinia feminina, deoarece ea ar putea influenta pina la 80% design-ul autovehiculelor. Aproape 46% dintre cumparatorii de automobile la nivel mondial sint de sex feminin, a aratat un studiu al CNW Marketing/Research.
[poza3s]Pe de alta parte, majoritatea producatorilor de autovehicule nu au in vedere opinia publicului feminin, masinile construite nefiind dedicate in mod special femeilor, insa fiind puternic influentate, ca design si realizare de opinia masculina. In acelasi spirit, o buna parte dintre femei agreeaza masinile "mai barbatesti".
Cu toate acestea, glumea unul dintre participantii la eveniment, "daca un barbat ar trebui sa conduca un Camaro roz, cu siguranta nu ar face-o".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1344 :: 17.76MB