No SSO cookie
SSC pregateste cea mai rapida masina din lume
Noutati-auto

Producatorul american Shelby Super Cars, SSC, se pregateste sa doboare recordul mondial pentru cea mai rapida masin de serie, record detinut la ora actuala de Bugatti Veyron.

Imagini (0) Data: 16 March 2007 Comentarii (1)

Logan, o masina care se vinde foarte bine in Franta si in Germania, dar nu ii atrage pe elvetieni
Noutati-auto

Doar 400 de automobile Dacia Logan au fost vandute in Elvetia in 2006, releva editia de marti a cotidianului elvetian Le Temps, consultata de Rompres.

Imagini (0) Data: 15 March 2007 Comentarii (0)

Dacia Logan a fost cel mai vanduta masina in Republica Moldova in 2006
Noutati-auto

Dacia Logan a fost cel mai vandut automobil in 2006 in Republica Moldova, cu o cota de piata de 16 la suta, dintr-o piata pe care s-au vandut sub 6.000 de vehicule, informeaza saptamanalul Ekonomiceskoe Obozrenie.

Imagini (0) Data: 31 January 2007 Comentarii (1)

Toyota vrea sa-si lanseze propria masina ieftina
Noutati-auto

Cel mai mare constructor auto japonez, Toyota Motor Corp., analizeaza in prezent posibilitatea eliminarii avantajului dobandit de Renault pe pietele emergente prin modelul Logan, printr-un nou concept radical in termeni de design si productie, a declarat luni presedintele Toyota, Katsuaki Watanabe, intr-un interviu acordat cotidianului Financial Times, preluat de AFP.

Imagini (0) Data: 23 January 2007 Comentarii (0)

SEAT Leon este Masina Anului in Grecia
Noutati-auto

SEAT León nu-si putea lua adio de la 2006 fara a mai adauga alte doua premii la lista bogata de distinctii. De data aceasta, vestea cea buna soseste din Grecia, unde modelul compact al marcii spaniole a cucerit doua premii importante.

Imagini (0) Data: 3 January 2007 Comentarii (0)

Skycar - masina zburatoare
Noutati-auto

Singurul Moller M400 Skycar, VTOL prototip, se afla la vanzare pe Ebay.

Imagini (0) Data: 19 October 2006 Comentarii (0)

Audi TT este cea mai frumoasa masina din lume
Noutati-auto

Walter de Silva, seful departamentului de design Audi a primit patru premii la ceremonia Premiilor de Design Auto Bild. Audi TT, Audi Q7 si conceptul Audi Shooting Brake au fost victorioase in clasele lor. Coupe-ul sportiv TT a celebrat un succes dublu, fiind votat drept cel mai frumos automobil de catre cititorii Auto Bild.

Imagini (0) Data: 19 October 2006 Comentarii (1)

Alfa 8C Competizione : super masina in viziunea Alfa
Noutati-auto

In grupul Fiat, nu doar Maserati si Ferrari stiu sa produca masini de exceptie. Alfa Romeo isi demonstreaza capacitatile cu ajutorul modelului Competizione care va fi comercializat in Franta incepand cu septembrie 2007 la preturi cuprinse intre 150.000 si 180.000 �.

Imagini (0) Data: 6 October 2006 Comentarii (0)

Natalia, cea mai scumpa masina din lume
Noutati-auto

Di Mora Motorcar creaza primul automobil de productie lucrat manual, in valoare de 2 milioane dolari, numit Natalia. Este cea mai luxoasa si scumpa creatie din lume si cea mai avansata din punct de vedere tehnologic

Imagini (0) Data: 10 July 2006 Comentarii (7)

Cea mai rapida masina din lume
Noutati-auto

Gandersheim, Germany este orasul unde firma Weineck Engineering construieste una dintre cele mai rapide masini din lume omologate pentru uz stradal.

Imagini (0) Data: 29 May 2006 Comentarii (15)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0638 :: 18.85MB