No SSO cookie

Dacia Solenza este prima masina româneasca echipata cu airbag

voteaza
(0/ 0)
Dacia Solenza este prima masina româneasca echipata cu airbag
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Începând din această lună, modelele Dacia Solenza vor avea în echiparea standard, airbag pentru şofer, a cărui valoare va ridica cu 170 de euro preţul vehiculului, a declarat site-ului www.masini.ro, Constantin Stroe, director adjunct al Automobile Dacia.

 
 
[poza1s]„Este o mare realizare pentru uzinele Dacia, însă această schimbare nu va veni singură. Pentru luna septembrie, este singura modificare adusă modelului Solenza, însă până la sfârşitul anului vor mai apărea şi alte schimbări”, a spus Stroe. Volumul airbag-ului este de 63 de litri, declanşarea lui fiind controlată de un computer de bord montat la nivelul tunelului central, în faţa cutiei de viteze, la detectarea şocului produs de un eventual incident rutier. [poza2s]În acelaşi timp, vânzările Solenza se află în grafic, de la lansarea sa producătorul român comercializând peste 16.000 de unităţi. Până la sfâşitul anului, potrivit oficialului citat, se aşteaptă ca Solenza să atragă peste 28.000 de cumpărători. Pentru întreaga gamă de produse Dacia, vânzările din acest an vor avea o curbă pozitivă, estimându-se o creştere în grafic cu circa 3.000 de unităţi, faţă de cele 67.000 de maşini prevăzute pentru acest an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2006 :: 22.09MB