No SSO cookie

Suzuki s-a angajat sa produca cea mai ieftina masina din lume

voteaza
(0/ 0)
Suzuki s-a angajat sa produca cea mai ieftina masina din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Constructorul de autovehicule japonez Suzuki intenţionează să producă cea mai ieftină maşină din lume la o uzina din India, pentru a face faţă concurenţei producătorului indian Tata, informează AP.

 
 
Ratan Tata, patronul conglomeratului industrial indian Tata Group, a declarat cu puţin timp în urmă că firma pe care o conduce va lansa spre comercializare un automobil de mic litraj care va avea un preţ cuprins între 2.717 şi 3.260 dolari. [poza1s]Potrivit unui articol publicat miercuri de cotidianul "The Economic Times", directorul general al companiei Suzuki Motors Ltd., Shino Nakanishi a declarat că Suzuki acceptă provocarea lansată de Tata Motors, precizând că dacă Tata Motors poate realiza un astfel de vehicul, atunci şi Suzuki este în stare să îl facă. "Dacă Tata poate face acest lucru de ce nu ar putea face şi Suzuki?...cred însă că modelul nostru Maruti 800 este cea mai ieftină maşină din lume", a spus oficialul japonez. Modelul Maruti 800 este cea mai vândută maşină de pe piaţa indiană, preţul de bază al vehiculului fiind de 3.804 dolari. Maruti 800 este produs de Maruti Udyog, companie în cadrul căreia Suzuki deţine pachetul majoritar de acţiuni. Cu o cotă de circa 60% din piaţa indiană, Maruti Udyong este cel mai mare producător de autovehicule din această ţară. În plus, Suzuki a anunţat că va reîncepe producţia de motociclete în India, cu o investiţie de 10 milioane dolari până în anul 2005, şi va fabrica 100.000 de motociclete pe an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1311 :: 17.76MB