No SSO cookie
Dacia X90 este "o masina medie de familie" construita pe sasiul Nissan Micra
Noutati-auto

Dacia de 5.000 de euro, sau proiectul X90 este descris în presa internaţională ca un model de mărime medie, de familie şi care va fi construit pe platforma modelului de clasă mică Nissan Micra, pe care compania Renault o foloseşte şi pentru modelele sale Twingo şi Clio.

Imagini (0) Data: 26 January 2004 Comentarii (0)

Ce masina îti poti cumpara cu 1.500 de euro?
Noutati-auto

Chiar dacă pare un vis, în România maşinile nu sunt aşa scumpe. Cu o sumară căutare în anunţurile de vânzări second hand de pe situl www.masini.ro am aflat că, dacă ai la dispoziţie 1.500 de euro (circa 63 milioane lei), oferta pieţei pare a fi destul de bogată.

Imagini (0) Data: 16 January 2004 Comentarii (0)

Cel mai mare pret platit vreodata pentru o masina noua
Noutati-auto

Recordul sumei plătite vreodată pentru o maşină nouă a atins 2,1 milioane dolari, fiind cel mai mare preţ înregistrat vreodată în istorie. Protagoniştii acestui neobişnuit comerţ sunt un angajat Ford şi femeia de afaceri Juliana Terian, din New York, care achiziţionează un model special Mercedes-Benz SLR McLaren.

Imagini (0) Data: 12 January 2004 Comentarii (0)

Toyota Prius este "Masina Anului 2004 în America de Nord"
Noutati-auto

Competiţia "Maşina Anului 2004 în America de Nord" a fost câştigată de Toyota Prius, acesta fiind primul model hibrid care primeşte acest titlu. Rezultatele competiţiei au fost anunţate în cadrul Salonului Auto de la Detroit, după ce membrii ai juriului au selectat trei automobile finaliste.

Imagini (0) Data: 12 January 2004 Comentarii (0)

Toyota Avensis este "Masina Anului" pentru cititorii www.masini.ro
Noutati-auto

Situl www.masini.ro, primul portal vertical din domeniu auto acordă modelului Toyota Avensis titlul de "Maşina Anului" în urma voturilor propuse de cititori săi.

Imagini (0) Data: 22 December 2003 Comentarii (0)

Fiat Panda este "Masina Anului 2004" în România
Noutati-auto

Titlul "Maşina Anului în România" a fost decernat pentru ediţia din acest an modelului Fiat Panda, în urma unei competiţii organizate în colaborare de Asociaţia Presei Auto di România şi Uniunea Ziariştilor şi Editorilor Auto din România.

Imagini (0) Data: 18 December 2003 Comentarii (0)

Reva, masina electrica indiana, a primit aprobarea pentru importul în Europa
Noutati-auto

Prima maşină electrică de producţie indiană, asamblată de Reva Electric Car Company, a primit certificarea Uniunii Europene, fiind acceptată la import în regiune, informează, Wards Auto.

Imagini (0) Data: 10 December 2003 Comentarii (1)

Fiat Panda este si "European Car 2004” – masina presei italiene
Noutati-auto

Se pare că seria premiilor acordate modelului Fiat Panda, nu s-a oprit, maşina fiind şi preferata ziariştilor din Italia. Uniunea Jurnaliştilor Auto din Italia (UIGA), cu sediul la Muzeul Autoturismului din Torino, a decis să acorde premiul "European Car 2004”, in cadrul evenimentului intitulat Ziua Motorului.

Imagini (0) Data: 9 December 2003 Comentarii (0)

Subaru Legacy a câstigat titlul "Masina Anului" în Japonia
Noutati-auto

Noul model Subaru Legacy a fost declarat "Maşina Anului în Japonia", fiind al doilea mare succes repurtat de producătorul japonez Subaru anul acesta, informează un comunicat al companiei Rădăcini Auto Trading, unic importator al mărcii Subaru în România.

Imagini (0) Data: 20 November 2003 Comentarii (0)

Juriul “Masina Anului 2004 în România” a ales cele 10 finaliste
Noutati-auto

Juriul competiţiei “Maşina Anului în Romania - 2004” întrunit luni, 17 noiembrie, a votat cele 10 finaliste care vor participa la gala ce va avea loc pe data de 17 decembrie, informează un comunicat al organizatorilor, asociaţiile APAR - Asociaţia Presei Auto din România şi UZEAR - Uniunea Ziariştilor şi Editorilor Auto din România.

Imagini (0) Data: 17 November 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0624 :: 15.28MB