No SSO cookie
Honda Legend câstigã titlul de Masina Anului 2004-2005 în Japonia
Noutati-auto

Honda Motor Co., Ltd. a anunţat cã noul Legend, lansat in octombrie 2004 la Tokio, a câştigat titlul de Maşina Anului 2004-2005 înJaponia şi Premiul pentru cea mai avansatã Tehnologie.

Imagini (0) Data: 17 November 2004 Comentarii (0)

Sapte candidate la titlul "Masina anului 2005 în Europa"
Noutati-auto

Competiţia "Car Of The Yeafr 2005" în Europa va avea în finală şapte candidate pentru acest titlu: două maşini germane - BMW Serie 1 şi Opel Astra, trei de producţie franceză - Renault Modus, Citroën C4 şi Peugeot 407, una japoneză - Toyota Prius şi una americana - Ford Focus.

Imagini (0) Data: 27 October 2004 Comentarii (0)

Mercedes, cea mai buna masina pentru o partida de sex
Noutati-auto

Cea mai dorită maşină în care participanţii ar face sex a reieşit Mercedes cu 19% dintre sufragii, urmat îndeaproape de Ferrari, cu 16% si pe locul trei Lamborghini cu 10%, reiese în urma unui sondaj realizat de compania Automedia. Au mai punctat mărci precum BMW, Maybach, Rolls-Royce sau Alfa Romeo, însă cu procente foarte mici.

Imagini (0) Data: 8 September 2004 Comentarii (0)

Ai cumparat o masina de la www.masini.ro? Acum te învatam sa o pilotezi!
Noutati-auto

Câte crezi poţi învăţa la volanul unui Subaru Impreza WRX STI, mai ales când copilotul tău se numeşte Eugen Ionescu Cristea? Într-o asemenea companie suntem convinşi că veţi trăi momente unice în viaţă, astfel că noi vă oferim şansa să profitaţi de ele!

Imagini (0) Data: 12 July 2004 Comentarii (0)

Logan este o masina de 3 stele, afirma Patrick Plaideau, sef de proiect al firmei Renault
Noutati-auto

Dacia Logan, ultimul model propus de grupul Renault pentru România şi pieţele emergente, este un automobil care aduce un nou standard de siguranţă pentru marca română. Datorită concepţiei sale bazate pe platforma B a Alianţei Renault-Nissan, care este cea care echipează variantele Renault Megane şi Nissan Micra,noul Logan va fi un model cu o siguranţă sporită, competitivă în clasa din care face parte, apreciază Patrick Plaideau, şef de proiect al firmei Renault.

Imagini (0) Data: 4 June 2004 Comentarii (0)

Toyota Avensis este cea mai buna masina a anului la clasa medie
Noutati-auto

Toyota Avensis a câştigat titlul de cea mai buna maşină la clasa medie în cadrul festivităţii de premiere Best Cars 2004 organizata anual de publicaţia Auto Motor şi Sport.

Imagini (0) Data: 6 May 2004 Comentarii (0)

Dacia Solenza este cea mai importata masina din Croatia
Noutati-auto

După o lună record la export, cu peste 2.000 de unităţi livrate în aprilie, Dacia Solenza a ajuns cel mai importat model de automobil din Croaţia, a declarat într-o conferinţă de presp, Francois Furmont, directorul general al Automobile Dacia.

Imagini (0) Data: 30 April 2004 Comentarii (0)

Ford FocusC-Max - prima masina din lume testata pentru factori alergeni
Noutati-auto

TUV, instituţia autorizată pentru controlul şi aprobarea standardelor de calitate pentru produsele industriale şi de larg consum, a anunţat ca modelul FocusC-MAX, de curând lansat şi în România, satisface standardele în privinţa factorilor alergeni.

Imagini (0) Data: 13 April 2004 Comentarii (0)

Porsche Carrera GT este "Masina de Vis a Anului 2004"
Noutati-auto

Porsche Carrera GT a fost premiată cu distincţia "Best Dream Car 2004" - Maşina de Vis 2004 - de către cititorii revistei auto americane Road & Track Magazine.

Imagini (0) Data: 11 March 2004 Comentarii (0)

Koenigsegg CCR: Nu sunt masina.... sunt racheta!
Noutati-auto

Koenigsegg, binecunoscut în lumea bună a constructorilor auto pentru performanţele de excepţie ale supermaşinilor realizate, aduce în acest an un nou suflu în această direcţie prezentând ceea ce el numeşte - atât de simplu - CCR.

Imagini (0) Data: 3 March 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1039 :: 18.86MB