No SSO cookie

Masina viitorului - in viziunea regizorului Steven Spielberg

voteaza
(0/ 0)
Masina viitorului - in viziunea regizorului Steven Spielberg
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Celebrul regizor american Steven Spielberg a ales luxuoasa marca Lexus pentru a concepe un nou tip de vehicul al viitorului care va aparea in filmul "Minority Report".

 
 
Actiunea filmului se desfasoara in Washington, in anul 2054, unde politia foloseste o tehnologie bazata pe psihologie cu ajutorul careia reuseste sa ii aresteze pe criminali inainte ca acestia sa comita actele.

"Am condus un Lexus SUV, de aceea m-am gindit ca aceasta marca ar fi interesata de a realiza un model care sa reprezinte masina de pe soselele noastre peste 50 de ani", a spus Steven Spielberg.

[poza1s]Pentru film, au fost realizate doua prototipuri Lexus: o masina sport, de culoare rosie, si un alt model, un "vas" care se deplaseaza prin aer.
Prototipurile Lexus au fost imaginate de designerul Harald Becker. El este creatorul celebrului "Batmobile", din filmul "Batman si Robin", al modelului Lincoln Continental din filmul "Inspectorul Gadget" si al vasului spatial din filmul "Armageddon".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1392 :: 17.76MB