No SSO cookie
Vânzari mondiale în crestere pentru Toyota, Nissan si Honda
Noutati-auto

Cei mai mari trei constructori auto japonezi, Toyota, Nissan şi Honda au înregistrat o majorare a producţiei mondiale în luna septembrie, în raport cu luna similară de anul trecut, potrivit sitului autoactu.com.

Imagini (0) Data: 28 October 2003 Comentarii (0)

Carpati Motor a lansat modelele Honda Acoord Tourer si Jazz
Noutati-auto

Carpati Motor, importator general al mărcii Honda pe piaţa romanească, a lansat, joi, modelul de clasa medie Accord Tourer şi monovolumul Jazz, încercând în acest fel să dubleze vânzările totale ale companiei în acest an, la peste 200 de unităţi, a declarat sitului www.masini.ro, Andi Ambro, marketing manager al companiei.

Imagini (0) Data: 17 October 2003 Comentarii (0)

Honda Motor Co. - scurt istoric (partea I)
Moto

O să încercăm, în săptămânile care urmează să vă prezentăm un scurt istoric al motocicletelor Honda. Informaţiile pe care le prezentăm provin de la importatorul oficial al mărcii în România, compania Inter Motorcycles, din grupul Auto Italia.

Imagini (0) Data: 19 September 2003 Comentarii (0)

InterMotorcycle a deschis senzonul motocicletelor Honda
Moto

Compania Inter Motorcycle, unic importator al motocicletelor Honda în România, a început, miercuri, operaţiunile de reprezentare a binecunoscutei mărci japoneze producătoare de vehicule pe două roţi, o dată cu deschiderea oficială a unui showroom Honda.

Imagini (0) Data: 24 July 2003 Comentarii (2)

Inter Motorcycle este noul importator al motocicletelor Honda
Moto

Compania Inter Motorcycle, membră a Grupului AutoItalia, a devenit noul importator unic al motocicletelor marca Honda, în urma semnării acordului cu producătorul, anunţă un comunicat al companiei.

Imagini (0) Data: 4 June 2003 Comentarii (2)

Honda isi majoreaza vinzarile
Noutati-auto

Importatorul autorizat al marcii Honda in Rominia, Carpati Motor, estimeaza ca isi va dubla vinzarile in acest an, comparativ cu 2001, la peste 100 de unitati, motorul principal al acestui rezultat fiind noul model Honda C-RV, lansat de curind. Modelul C-RV, comercializat in peste un milion de exemplare la nivel mondial, fiind astfel unul dintre cele mai cautate SUV-uri.

Imagini (0) Data: 13 November 2002 Comentarii (0)

Vanzarile Honda in crestere cu 84%
Noutati-auto

Noua gama de modele lansata pe parcursul anului 2015 isi arata potentialul in prima parte a anului in curs cu rezultate extrem de bune pe cele doua segmente de volum din Romania, SUV si Compact.

Imagini (0) Data: 11 April 2016 Comentarii (0)

Honda CR-V, cel mai bine vândut SUV la nivel mondial
Noutati-auto

Noul CR-V se află pe prima poziție în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unități livrate de la începutul anului.

Imagini (0) Data: 18 December 2015 Comentarii (0)

5 stele pentru Honda HR-V și Jazz la testele EuroNCAP
Noutati-auto

Lansate recent pe piața din România, noile modele HR-V și Jazz au fost testate de organizația independentă EuroNCAP, reușind un calificativ maxim de 5 stele.

Imagini (5) Data: 4 November 2015 Comentarii (0)

TUNING: Honda Accord Coupe si Sedan la SEMA Show 2012
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre cele doua modele modificate expuse in cadrul SEMA Show 2012. In plus avem pentru voi si o galerie foto superba.

Imagini (14) Data: 31 October 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1457 :: 18.88MB