No SSO cookie

TUNING: Honda Accord Coupe si Sedan la SEMA Show 2012

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Honda Accord Coupe si Sedan la SEMA Show 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre cele doua modele modificate expuse in cadrul SEMA Show 2012. In plus avem pentru voi si o galerie foto superba.

 
 

Cei de la Honda au prezentat in cadrul SEMA Show 2012 modele Honda Accord Coupe si Sedan 2013. Aceste variante modificate au fost produse de firme independente de tuning si pot fi vazute live in cadrul evenimentului din Las Vegas.

Dintre cele doua modele cel mai impresionant este Honda Accord Coupe "Grand Touring". Aceasta versiune a fost realizata de Bisimoto Engineering. Acestia au adaugat un motor V6 de 3.5 litri care este in stare sa produca 401 cai putere. La exterior tunerii au venit cu un kit personalizat si au adaugat jante din aliaj de 19 inch.
In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2819 :: 22.12MB