No SSO cookie

Honda isi majoreaza vinzarile

voteaza
(0/ 0)
Honda isi majoreaza vinzarile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Importatorul autorizat al marcii Honda in Rominia, Carpati Motor, estimeaza ca isi va dubla vinzarile in acest an, comparativ cu 2001, la peste 100 de unitati, motorul principal al acestui rezultat fiind noul model Honda C-RV, lansat de curind. Modelul C-RV, comercializat in peste un milion de exemplare la nivel mondial, fiind astfel unul dintre cele mai cautate SUV-uri.

 
 
[poza1s] Honda C-RV are ca atuuri principale pretul redus si nivelul ridicat de echipare. In Romania, pretul acestui model este de 20.100 euro, datorita faptului ca este produs in Anglia, si beneficiaza astfel de scutirea de taxe vamale.
Honda C-RV este un 4X4 de marime medie, produs special pentru piata europeana. Vehiculul este echipat cu un motor iVTEC de 2 litri, care dezvolta 150 de cai-putere si care, in consum mixt, "inghite" 9,1 litri de benzina la 100 km.
[poza2d] Importatorul roman a precizat ca peste 80% din vinzarile sale se desfasoara prin precomanda, pe baza unui avans, ceea ce scurteaza semnificativ timpii de livrare. In primele 9 luni ale anului, in Romania au fost vindute 60 de unitati, cu 5 mai mult comparativ cu rezultatul final al anului trecut.

 

Cuvinte cheie:
Honda | CR-V |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1440 :: 17.76MB