No SSO cookie

Inter Motorcycle este noul importator al motocicletelor Honda

voteaza
(0/ 0)
Inter Motorcycle este noul importator al motocicletelor Honda
Moto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Inter Motorcycle, membră a Grupului AutoItalia, a devenit noul importator unic al motocicletelor marca Honda, în urma semnării acordului cu producătorul, anunţă un comunicat al companiei.

 
 
[poza1s]Noul importator al motocicletelor Honda a preluat ştafeta de la societatea HIT Power Motors, distribuitor autorizat de echipamente, motoare şi generatoare Honda, care realiza şi importurile de motociclete. Deocamdată compania Inter Motorcycle nu a avansat nici o estimare în privinţa vânzărilor, însă compania HIT Power Motors a comunicat site-ului www.masini.ro, prin intermediul directorului de vânzări, Vlad Gihac, că anul trecut a vândut 17 motociclete noi şi 5 rulate, iar aşteptările pentru acest an, în condiţiile în care compania va rămâne dealer Honda, sunt de a dubla aceste cifre. Începând din 1995 si până anul trecut, societatea a comercializat aproximativ 70 de motociclete Honda. [poza2s]Noul importator Honda îşi va deschide un showroom în Bucureşti şi va încerca să promoveze puternic imaginea motocicletelor Honda, lider mondial al vânzărilor, şi în zona motorsport. Anul trecut, compania deţinea o cotă de piaţă de 43%, cu o producţie totală de 5,2 milioane de motociclete. Inter Motorcycle este membră a AutoItalia Group, alăturându-se companiilor AutoItalia, unic importator Fiat, Alfa Romeo şi concesionar Maserati, Interauto, unic importator Ssang Yong şi Premium Brands, reprezentat al mărcilor Sparco, MS Design, Remus, Foliatec, Eibach şi AHB.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de costel101

cea mai tareeeeeeeee...........HONDA

scris de Anonim

honda este cea mai buna marca de motociclete

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0810 :: 22.09MB