No SSO cookie

Carpati Motor a lansat modelele Honda Acoord Tourer si Jazz

voteaza
(0/ 0)
Carpati Motor a lansat modelele Honda Acoord Tourer si Jazz
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Carpati Motor, importator general al mărcii Honda pe piaţa romanească, a lansat, joi, modelul de clasa medie Accord Tourer şi monovolumul Jazz, încercând în acest fel să dubleze vânzările totale ale companiei în acest an, la peste 200 de unităţi, a declarat sitului www.masini.ro, Andi Ambro, marketing manager al companiei.

 
 
[poza1s]Accord Tourer, pentru care estimările de vânzări în acest an sunt de circa 20-25 de unităţi, este varianta Wagon a modelului Accord, lansat în primăvara acestui an. Maşina este dotată cu un propulsor pe benzină de 2,4 litri, de 190 CP, precum şi cu o variantă de 2 litri şi 155 CP. Pe piaţa românească există trei variante de echipare, 2.0i Tourer, la preţul de 17.950 euro, 2.4i Tourer cu tapiţerie piele - 20.400 euro şi 2.4i Tourer Executive, cu sistem de navigaţie, care costă 23.500 euro, toate preţurile fiind exprimate CIP - fără taxe. [poza2s]Dotarile standard ale modelului includ ABS, sistem de distribuţie elctronică a forţei de frânare (EBD), servodirectie progresiva controlată electronic şi sistemul de control al stabilităţii (VSA), precum şi diferenţial cu patinare limitată pe puntea faţă. Elementele de siguranţă pasivă constau în dublu airbag, airbag-uri laterale, airbag-uri cortină pentru cap şi centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte, reglabile pe înălţime pentru locurile din faţă. Accord Tourer poate fi echipat atât cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, cât şi cu transmisie automată. [poza3s]Jazz este un monovolum de clasă compact, lansat în premieră pe piaţa mondială în acest an. Carpaţi Motor prevede vânzări de circa 15 unităţi în acest, pentru acest model, care dispune de un propulsor diesel de 1,4 litri care dezvoltă o putere maxima de 83 CP. Jazz este dotat, de asemenea, cu sistemele ABS, EBD şi cu servodirecţie progresivă controlată electronic (EPS), la care se adaugă farurile cu halogen cu randament înalt. Jazz dispune de cutie de viteze manuală şi de o nouă generaţie de cutie automată, în 7 trepte. Preţul fără taxe al modelului este de 11.700 euro, pentru transmisia manuală, şi de 12.500 euro pentru transmisia automată.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1603 :: 22.15MB