No SSO cookie

InterMotorcycle a deschis senzonul motocicletelor Honda

voteaza
(0/ 0)
InterMotorcycle a deschis senzonul motocicletelor Honda
Moto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Inter Motorcycle, unic importator al motocicletelor Honda în România, a început, miercuri, operaţiunile de reprezentare a binecunoscutei mărci japoneze producătoare de vehicule pe două roţi, o dată cu deschiderea oficială a unui showroom Honda.

 
 
[poza1s]Serviciile de vânzare şi post-vânzare Honda în România sunt coordonate de compania menţionată, divizie a Grupului AutoItalia, care se ocupă şi cu importul şi reprezentarea mărcilor de autoturisme Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi SsangyYong. Planul de vânzări pentru acest an prevede un volum de 50 de motociclete şi motoscutere, urmând ca în 2004 să se atingâ cifra de 200. Inter Motorcycle oferă servicii de asistenţă specializată în vânzare în cadrul showroom-ului dedicat exclusiv mărcii Honda, din Calea Dorobanţi nr. 135, servicii financiare de leasing, stoc România de piese de schimb, service dedicat mărcii şi echipat conform standardelor Honda, precum şi programul de garanţie de 2 ani fără limită de kilometri. Gama de motociclete Honda este compusă din 10 familii de produse: Naked, Super Sport, Touring Sport, Touring, On/Off, Enduro, Cross, Custom, 125cc şi Scutere, toate acestea fiind disponibile şi in Romania. [poza2s]Înca din momentul înfiinţării companiei, Honda Motor Co. Ltd. şi-a propus să producă vehicule de cea mai înaltă calitate la preţuri rezonabile, urmărindu-şi obiectivul principal de împlinire a dorinţelor oamenilor din întreaga lume. În cei 55 ani de existenţă, Honda a devenit etalonul industriei moto mondiale, cu peste 100 milioane de motociclete produse, ajungând să deţină, în prezent, o cotă de 43% din piaţă mondială. Marca a obţinut peste 500 de victorii în cursele de Grand Prix, stabilind un record neatins de nici un alt producător de la începutul Campionatului Mondial, în 1948. Anul trecut, Honda şi-a menţinut poziţia de lider de piaţă în Europa, reuşind o creştere a cotei de piaţă de la 20.9% la 21.3%, performanţă reuşită şi datorită avantajelor oferite de deţinerea celor două facilităţi de producţie localizate în Italia şi Spania şi a unei reţele de distribuţie formată din peste 30 de filiale şi distribuitori naţionali.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de Anonim

SUNT CELE MAI FRUMOASE SI SUNT SUPER TARI

scris de Anonim

aia mica cat cossta

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0965 :: 22.09MB