No SSO cookie
Dennis: Primul titlu, cel mai valoros
Formula 1

Fostul manager al echipei McLaren, Ron Dennis, a declarat ca cel mai frumos moment din cariera sa a fost primul titlu obtinut de Niki Lauda, iar cel mai neplacut accidentul suferit de Mika Hakkinen, in urma caruia acesta a fost aproape sa-si piarda viata.

Imagini (1) Data: 7 January 2011 Comentarii (0)

Noua masina Ferrari trece prima serie de crash teste
Formula 1

Noul monopost Ferrari, care va fi utilizat pe durata sezonului 2011 de Formula 1, a trecut cu bine primele crash teste desfasurate in Italia.

Imagini (1) Data: 30 December 2010 Comentarii (0)

Dennis il lauda pe Whitmarsh
Formula 1

Ron Dennis l-a felicitat pe Martin Whitmarsh pentru felul in care a manageriat o echipa cu doi piloti campioni mondiali pe durata sezonului 2010.

Imagini (1) Data: 23 December 2010 Comentarii (0)

Ricciardo este noul pilot de rezerva Toro Rosso
Formula 1

Tanarul pilot Daniel Ricciardo a fost desemnat al treilea pilot Toro Rosso, urmand sa alerge pentru aceasta echipa in sesiunile de antrenamente libere de vineri pe toata durata sezonului 2011.

Imagini (1) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Noi masuri de reducere a cheltuielilor in Formula 1 au fost aprobate
Formula 1

Planul de reducere a costurilor a fost prelungit pentru o durata de inca sapte ani, cheltuielile fiind reduse inca o data de echipele de Formula 1.

Imagini (1) Data: 28 October 2010 Comentarii (0)

Liuzzi se simte razbunat dupa rezultatul din Coreea de Sud
Formula 1

Vitantonio Liuzzi a tinut sa raspunda criticilor venite din toate directiile pe durata unui sezon nereusit, dupa cel mai bun rezultat al sau, locul sase in Coreea de Sud.

Imagini (1) Data: 25 October 2010 Comentarii (0)

Renault Alpine ar putea fi readus la viata
Noutati-auto

Un oficial Renault a declarat ca Renault Alpine ar putea fi readus la viata. Francezii doresc sa lanseze sub numele Alpine o serie de masini sportive accesibile.

Imagini (1) Data: 21 September 2010 Comentarii (0)

Consiliul Concurentei din Germania cere Opel sa renunte la garantia pe viata
Noutati-auto

Consiliul Concurentei din Germania considera ca termenul "garantie pe viata" folosit de Opel intr-o campanie publicitara induce publicul in eroare.

Imagini (1) Data: 23 August 2010 Comentarii (0)

Stopurile modificate ies in evidenta pe timp de noapte
Utile

In mod normal, Soarele este cea mai puternica sursa de lumina. Din fericire, acesta e la distanta potrivita pentru ca lumina si energia emanate sa fie suficiente pentru a mentine viata pe aceasta planeta. Din punct de vedere tehnologic, trebuie sa gasim diferite surse care sa ne ofere lumina cand Soarele nu este prezent.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Avantajele unui service de calitate pentru BMW
Utile

Chiar daca vizita la un service adecvat pentru BMW dumneavoastra duce la marirea duratei de viata a masinii si va ajuta sa ii pastrati valoarea ridicata, multi oameni nu fac acest lucru. Mai exista si acei priprietari de masini, printre care puteti fi si dumneavoastra, care nu fac diferenta intre o imbunatatire a masinii si un service intreg.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1510 :: 15.28MB