No SSO cookie

Renault Alpine ar putea fi readus la viata

voteaza
(0/ 0)
Renault Alpine ar putea fi readus la viata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un oficial Renault a declarat ca Renault Alpine ar putea fi readus la viata. Francezii doresc sa lanseze sub numele Alpine o serie de masini sportive accesibile.

 
 
Compania Alpine a fost infiintata in 1955 de catre Jean Redele. A avut un inceput bun, castigand o serie de curse precum Migle Miglia si Raliul Monte Carlo. Alpine a inceput colaborarea cu Renault inca din anii '60, iar in '73 francezii au cumparat compania Alpine si au fuzionat-o cu Gordini, rezultatul fiind compania Renault Sport.

Se pare insa ca francezii doresc sa readuca la viata numele Alpine. Noul vice-presedinte al departamentului de design, Laurens van den Acke, a declarat ca Renault are o gama variata de modele, dar ar trebui sa ofere si un model sportiv accesibil. Acesta spera ca datorita aliantei cu Nissan si Daimler sa poata oferi un model sportiv, dar extrem de accesibil.

Laurens a declarat ca cea mai buna solutie ar fi platforma folosita de Daimler pentru noul Smart Roadster Coupe. Francezii au negociat lansarea unui astfel de model inca din 2000, dar nu s-a gasit nici o solutie viabila pana acum. Noul model sportiv ar putea fi prezentat sub forma unui concept la Paris.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2000 :: 22.11MB