No SSO cookie

Dennis: Primul titlu, cel mai valoros

voteaza
(0/ 0)
Dennis: Primul titlu, cel mai valoros
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul manager al echipei McLaren, Ron Dennis, a declarat ca cel mai frumos moment din cariera sa a fost primul titlu obtinut de Niki Lauda, iar cel mai neplacut accidentul suferit de Mika Hakkinen, in urma caruia acesta a fost aproape sa-si piarda viata.

 
 
Dupa 18 ani la timona echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, Ron Dennis face bilantul unei cariere cu multe suisuri si coborasuri si spune ca primul titlu la piloti obtinut de Niki Lauda este in continuare cea mai valoroasa amintire.

Ron Dennis s-a retras de la conducerea McLaren in 2009, dupa ce a condus trei generatii de piloti spre sapte titluri mondiale ale constructorilor si nu mai putin de zece la piloti.

In privinta celor mai valorosi piloti cu care a avut sansa de a lucra, Dennis s-a oprit cu greu la trei. Astfel, pe primul loc se situeaza finlandezul Mika Hakkinen, pentru onestitatea si seriozitatea lui, pe locul al doilea este Lewis Hamilton, pentru atitudinea sa si pentru ca nu este niciodata dispus la compromisuri, iar pe trei isi face loc brazilianul Ayrton Senna, pentru pasiunea sa fata de acest sport.

De asemenea, britanicul in varsta de 63 de ani s-a referit si la cel mai neplacut moment din cariera sa de conducator al unei echipe de Formula 1. Astfel, acesta a fost accidentul suferit de Mika Hakkinen, accident in urma caruia finlandezul a fost la un pas de moarte intr-un monopost McLaren.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1118 :: 22.11MB