No SSO cookie

Ricciardo este noul pilot de rezerva Toro Rosso

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo este noul pilot de rezerva Toro Rosso
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot Daniel Ricciardo a fost desemnat al treilea pilot Toro Rosso, urmand sa alerge pentru aceasta echipa in sesiunile de antrenamente libere de vineri pe toata durata sezonului 2011.

 
 
Australianul Daniel Ricciardo va pilota pentru echipa Toro Rosso in sesiunile de antrenamente libere ale tuturor curselor de Formula 1 ale sezonului 2011. Ricciardo va inlocui alternativ unul dintre pilotii titulari ai echipei, Jaime Alguersuari si Sebastian Buemi, in zilele de vineri.

Cu toate ca tanarul in varsta de 21 de ani era deja pilotul de rezerva atat al echipei Red Bull, cat si al Toro Rosso, noua pozitie poate fi considerata o promovare, in conditiile in care pana acum nu a mai primit ocazia de a evolua in antrenamente libere pentru vreuna din cele doua echipe.

Franz Tost, seful echipei Toro Rosso, a declarat ca prin aceasta modificare s-a dorit recompensarea lui Ricciardo, cel care a crescut foarte mult in ultimii ani si a impresionat in recentele teste de la Abu Dhabi, dar s-a dorit si motivarea celor doi piloti titulari, Alguersuari si Buemi, acestia avand in persoana australianului un concurent serios.

Ricciardo s-a declarat incantat de oportunitatea primita si a dorit sa multumeasca echipei Red Bull pentru tot ce au facut pentru el pana acum. De asemenea, tanarul pilot si-a fixat ca obiectiv adjudecarea titlului din Formula Renault 3,5, unde va evolua sezonul viitor si unde anul acesta a incheiat pe pozitia a doua.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1366 :: 22.04MB