No SSO cookie

Stopurile modificate ies in evidenta pe timp de noapte

voteaza
(0/ 0)
Stopurile modificate ies in evidenta pe timp de noapte
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In mod normal, Soarele este cea mai puternica sursa de lumina. Din fericire, acesta e la distanta potrivita pentru ca lumina si energia emanate sa fie suficiente pentru a mentine viata pe aceasta planeta. Din punct de vedere tehnologic, trebuie sa gasim diferite surse care sa ne ofere lumina cand Soarele nu este prezent.

 
 

Sursele de lumina care se vor frumoase sunt avantajate cand Soarele nu este prezent, deoarece este dificil sa concurezi cu razele Soarelui. Insa, de indata ce Soarele apune, aceste surse de lumina preiau comanda. Acestea stralucesc, insufletindu-ne cu lumina lor.

Un exemplu bun sunt stopurile modificate. Acestea te dau pe spate cu luminozitatea si aspectul impresionant. Daca masina ta este cam veche, iar stopurile si-au pierdut din stralucire, ar fi o idee buna sa le schimbi. Poti sa gasesti stopuri noi cu usurinta online. Pentru ca ai o oferta larga privind tipurile de stopuri, producatorii si furnizorii, e indicat sa citesti mai multe detalii pe internet. Vei observa ca vei putea alege intre modele cu design diferit, cum ar fi Euro stopuri si stopuri LED. E posibil sa gasesti si oferte avantajoase.

Stopurile noi iti vor oferi si mai multa siguranta. Daca vizibilitatea este redusa din cauza cetii sau din alte motive, stopurile trebuie sa iti faca masina vizibila celui din spate, pentru ca acesta sa nu te accidenteze din spate. Noile stopuri vor asigura o vizibilitate puternica pentru soferii ce vin din spate, chiar daca acestia vor fi la o distanta semnificativa, oferindu-ti astfel mai multa siguranta.

Stopurile sunt usor de inlocuit, deci le poti folosi de indata ce ti-au fost livrate. Masina va arata mai bine si va fi mai performanta. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1027 :: 17.78MB