No SSO cookie

Consiliul Concurentei din Germania cere Opel sa renunte la garantia pe viata

voteaza
(0/ 0)
Consiliul Concurentei din Germania cere Opel sa renunte la garantia pe viata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Consiliul Concurentei din Germania considera ca termenul "garantie pe viata" folosit de Opel intr-o campanie publicitara induce publicul in eroare.

 
 

Opel ofera, conform unei campanii publicitare desfasurate in Germania, garantie pe viata la noile modele vandute. Consiliul Concurentei din Germania ameninta Opel cu actionarea in justitie.


Autoritatea germana sustine ca garantia pe viata oferita de Opel este o adevarata inducere in eroare si se cer masuri impotriva marcii detinute de GM. Opel a raspuns acestor acuzatii, prin vocea vicepresedintelui de vanzari si marketing, Alain Visser, care a sugerat ca nu este vorba despre nicio inducere in eroare, asa cum sustin autoritatile germane.

Principalul argument adus in discutie de autoritatea Concurentei din Germania este ca Opel nu poate oferi garantie pe piata in contextul in care aceasta garantie este limitata la 160.000 de km. Raspunsul oficialilor Opel a venit promt, cerand autoritatii germane sa iasa pe strada si sa gaseasca imediat o masina care are in bord 160.000 km. In ciuda amenintarilor la care este supusa compania germana, Opel nu va renunta la campania sa publicitara.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1884 :: 17.78MB