No SSO cookie
STUDIU: Șoferii români sunt cei mai conștienți de importanța anvelopelor pentru siguranța în trafic
Noutati-auto

Marea majoritate a șoferilor conștientizează faptul că anvelopele premium, deși sunt mai costisitoare, aduc numeroase beneficii prin reducerea consumului de combustibil și mai ales prin faptul că sunt mai sigure și au o durată de viață mai mare. Un studiu realizat de Nokian Tyres confirmă faptul că în proporție de 87% șoferii din România consideră că anvelopele premium sunt mai sigure, fiind urmați de șoferii din Bulgaria cu 70%, Italia cu 61%, Franța și Germania cu 59%, Polonia cu 58% și Cehia cu 54%.

Imagini (0) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Cum să te bucuri de condus pe timp de vară
Noutati-auto

Confortul din timpul condusului poate să fie afectat de mulți factori precum vremea, perioada zilei și, desigur, ceilalți participanți la trafic. Din fericire, șoferul poate să controleze câțiva dintre acești factori și să asigure confortul pe durata traseului, renunțând la graba inutilă care produce mai mult zgomot și un stres suplimentar.

Imagini (0) Data: 16 August 2018 Comentarii (0)

Suzuki a lansat ALLGRIP la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

De la lansarea modelului LJ10, primul SUV compact cu tracțiune integrală, pe piața japoneză, în 1970, Suzuki Motor Corporation a depus toate eforturile pentru a-și perfecționa tehnologia 4x4. Suzuki a oferit vehicule 4x4 unei tipologii variate de clienți, cu stiluri de viață diferite, vehicule capabile să ruleze în condiții diverse și să se adapteze diferitelor activități.

Imagini (4) Data: 4 October 2016 Comentarii (0)

Filmul noului Civic Type R aduce la viaţă „cealaltă față” Honda
Noutati-auto

Un nou film interactiv online de la Honda, lansat pe 30 octombrie, aduce la viaţă „cealaltă față” a brandului înainte de lansarea noului model Civic Type R din 2015. „Cealaltă față”, născută din moştenirea din lumea curselor şi din setea de inovaţie, este subiectul principal al acestei campanii.

Imagini (1) Data: 30 October 2014 Comentarii (0)

Noile Dacia Logan si Sandero au participat la Parada Militara de 1 Decembrie
Noutati-auto

În cadrul parteneriatului de durată dintre Dacia şi Ministerul Administrației și Internelor (MAI), cele două instituții au decis să includă o flotă de modele Dacia în cadrul Paradei Militare de 1 Decembrie.

Imagini (6) Data: 3 December 2012 Comentarii (0)

Masini de epoca, reclame vechi si expozitie de fotografie in Plaza Romania
Noutati-auto

In perioada 10-12 august Plaza Romania va invita la o calatorie in timp si pregateste tuturor vizitatorilor o expozitie de masini de epoca din perioada anilor `30 - `80, reclame vechi romanesti din 1840 si pana in 1995, dar si fotografii din viata impresionanta a lui Grigore Antipa-un bucurestean de altadata.

Imagini (0) Data: 9 August 2012 Comentarii (1)

Intamplari din Rusia - Accident extrem de stupid, dar cu final fericit
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti acest material video rusesc. Materialul poate fi vazut ca unul educativ, avand in vedere ca trebuie sa invatam din greselile altora, astfel incat sa evitam astfel de momente stupide care pun in pericol atat viata noastra cat si a celorlalti participanti la trafic.

Imagini (0) Data: 13 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Intamplari din Rusia - Cum isi pierde o Lada capota
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video inedit cu celebrul model rusesc, Lada. Daca doriti sa vedeti un nou capitol din viata unui proprietar Lada, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1722 :: 18.88MB