No SSO cookie

Liuzzi se simte razbunat dupa rezultatul din Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Liuzzi se simte razbunat dupa rezultatul din Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitantonio Liuzzi a tinut sa raspunda criticilor venite din toate directiile pe durata unui sezon nereusit, dupa cel mai bun rezultat al sau, locul sase in Coreea de Sud.

 
 
Vitantonio Liuzzi a aparut extrem de satisfacut in fata presei dupa Marele Premiu al Coreei de Sud, declarand ca prin prestatia de la Yeongnam a demonstrat ca este un pilot care merita sa-si pastreze locul in Formula 1.

Pilotul italian de la Force India a avut parte de numeroase probleme pe durata sezonului 2010, viitorul sau in Formula 1 fiind in dubiu, in conditiile in care contractul ii expira la finele acestui an, iar o prelungire inca nu i-a fost oferita.

Nici in Coreea de Sud premisele nu au fost extrem de favorabile pentru Liuzzi, acesta fiind nevoit sa plece in cursa de pe pozitia a 17-a dupa o sesiune de calificari ratata. Totusi, dupa o cursa curajoasa si inteligenta si profitand de abandonurile multora din favoriti, italianul a reusit cea mai buna clasare a sa din acest sezon, locul sase.

Liuzzi spera ca,prin aceasta evolutie, va reusi sa castige putina incredere, iar criticile la adresa lui vor fi mai putin virulente. ''Nu am avut niciodata vreo problema cu viteza, a fost pur si simplu vorba de situatii nefavorabile pentru noi. Astazi am facut lucrurile potrivite la momentele potrivite. Suntem niste luptatori extraordinari si am aratat ca putem sa ne batem la rezultate bune.''

Referindu-se la conditiile atmosferice, Liuzzi a declarat ca acestea l-au favorizat foarte mult, fiind exact conditiile in care ii place sa piloteze. Italianul se considera un pilot care raspunde bine la situatii critice si care stie sa atace in momentele potrivite.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1278 :: 22.11MB