No SSO cookie

Dennis il lauda pe Whitmarsh

voteaza
(0/ 0)
Dennis il lauda pe Whitmarsh
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ron Dennis l-a felicitat pe Martin Whitmarsh pentru felul in care a manageriat o echipa cu doi piloti campioni mondiali pe durata sezonului 2010.

 
 
Presedintele McLaren Mercedes, Ron Dennis, l-a laudat pe managerul echipei, Martin Whitmarsh, despre care a spus ca a facut o treaba mult mai buna decat a putut face el vreodata din a conduce o echipa cu doi campioni mondiali ca piloti in acelasi timp.

Dennis era managerul McLaren in momentul in care pentru aceasta echipa pilotau in acelasi timp Niki Lauda si Alain Prost si la fel cand pilotau Alain Prost si Ayrton Senna. Rivalitatea dintre Prost si Senna este considerata una dintre cele mai indarjite si mai aspre din istoria Marelui Circ.

McLaren Mercedes are din nou la dispozitie doi piloti campioni mondial, britanicii Lewis Hamilton si Jenson Button. Totusi, sub conducerea unui Whitmarsh extrem de diplomat, abil si apropiat de angajatii sai, cei doi au colaborat destul de bine pe parcursul sezonului 2010, neexistand niciun conflict deschis intre ei si nici ordine de echipa impuse foarte clar.

In aceste conditii, Dennis a spus ca este intr-adevar extrem de greu sa manageriezi o echipa cu doi detinatori ai titlului mondial al pilotilor si a admis ca Martin Whitmarsh a facut o treaba extrem de buna pana acum in a-i tine in frau pe Button si pe Hamilton.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1056 :: 17.78MB