No SSO cookie
Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3
Noutati-auto

Automobile Bavaria Group a gazduit in data de 20 noiembrie evenimentul de lansare a noului BMW X3, data ce coincide cu lansarea oficiala a acestuia in toate tarile europene.

Imagini (9) Data: 21 November 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul BMW Seria 6 decapotabil
Noutati-auto

La scurt timp dupa prezentarea primelor imagini cu noul BMW 650i, bavarezii au lansat o noua serie de imagini si informatii cu privire la noul Seria 6 cabriolet. Noul model va debuta oficial in 2011.

Imagini (55) Data: 19 November 2010 Comentarii (0)

GALERIE VIDEO: Noul BMW 650i decapotabil in detaliu
Noutati-auto

BMW a lansat o serie de video-uri care prezinta noul Seria 6 cabriolet pana in cel mai mic detaliu. Noul model va debuta oficial in 2011. Noul BMW Seria 6 cabriolet pastreaza aceleasi linii ca si conceptul Seria 6 Coupe, acesta a debutat in toamna la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (1) Data: 19 November 2010 Comentarii (0)

Iata noul BMW 650i decapotabil!
Noutati-auto

BMW a lansat o serie de imagini si informatii cu privire la noul 650i decapotabil. Acestea au fost lansate in timp ce BMW prezenta conceptul Seria 6 Coupe la Salonul Auto de la Los Angeles. Noul BMW Seria 6 va fi lansat oficial in 2011.

Imagini (13) Data: 18 November 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 3 Coupe tunat de Prior Design
Noutati-auto

Tunerul german, Prior Design a realizat un nou pachet aerodinamic pentru modelul BMW Seria 3 Coupe E92. Acesta se aseamana foarte mult cu cel realizat de BMW pentru modelul M3.

Imagini (10) Data: 17 November 2010 Comentarii (0)

BMW X5 tunat de Hamann
Noutati-auto

Germanii de la Hamann sunt recunoscuti atat pentru pachetele aerodinamice create, cat si pentru imbunatatirile mecanice aduse modelelor modificate. Cea mai recenta creatie se numeste Flash Evo M si a fost creata pentru un BMW X5.

Imagini (30) Data: 15 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Prototipul BMW Efficient Dynamics in actiune
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce BMW a declarat ca va introduce in productie conceptul Vision Efficient Dynamics, bavarezii au postat un video care prezinta un prototip oferit pentru drive test. Acesta poate fi testat de presa auto la Leipzig.

Imagini (1) Data: 9 November 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: BMW confirma productia conceptului Efficient Dynamics
Noutati-auto

BMW a confirmat printr-un comunicat de presa intrarea in productie a conceptului Vision Efficient Dynamics. Acesta va fi un supercar hibrid care combina sportivitatea divizie M cu un consum si emisii extrem de reduse.

Imagini (1) Data: 8 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW M3 vs Audi RS5
Noutati-auto

Autocar a realizat un test comparativ intre doua dintre cele mai titrate coupe-uri ale momentului. Acestia au testat longevivul BMW M3 si noul Audi RS5.

Imagini (1) Data: 8 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul BMW Seria 1 M Coupe testat de Chris Harris
Noutati-auto

Revista Evo a lansat un nou video in care jurnalistul Chris Harris testeaza noul BMW Seria 1 M Coupe, cel mai mic model realizat de divizia M. Noul Seria 1 M Coupe va fi dotat cu un propulsor supraalimentat de 3.0 litri cu sase cilindri. Acesta dezvolta o putere maxima de 350 CP, iar tractiunea va fi una spate.

Imagini (1) Data: 4 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2313 :: 18.86MB