No SSO cookie

Iata noul BMW 650i decapotabil!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul BMW 650i decapotabil!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a lansat o serie de imagini si informatii cu privire la noul 650i decapotabil. Acestea au fost lansate in timp ce BMW prezenta conceptul Seria 6 Coupe la Salonul Auto de la Los Angeles. Noul BMW Seria 6 va fi lansat oficial in 2011.

 
 
Noul BMW Seria 6 cabriolet pastreaza aceleasi linii ca si conceptul Seria 6 Coupe, acesta a debutat in toamna la Salonul Auto de la Paris. Noul Seria 6 cabriolet masoara 4.894 mm lungime, cu 74 mm mai mult decat modelul anterior, iar ampatamentul are acum 2.855 mm. Noul model este de asemenea si mai lat cu 39 mm, masurand 1.894 mm.

BMW a declarat ca rezistenta la torsiune a fost imbunatatita cu 50% fata de modelul anterior. Noul Seria 6 cabriolet este dotat cu un plafon din material textil capabil sa se deschida in 19 secunde si sa se inchida in 24 de secunde, operatie posibila la viteze de pana in 40 km/h. Noul plafon retractabil este cu 50% mai usor decat predecesorul sau, acest lucru fiind posibil datorita noului comportament de depozitare si a materialelor usoare folosite in mecanismul plafonului. Spatiul de depozitare al portbagajului este de 300 de litri cu plafonul retractat si de 350 de litri cu acesta deschis.

Propulsorul folosit pe modelul 650i este noul V8 de 4.4 litri. Noul propulsor dezvolta o putere maxima de 400 CP si un cuplu de 610 Nm. Clientii pot opta pentru transmisia automata cu 8 rapoarte sau cea manuala cu sase rapoarte. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.9 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. BMW a declarat ca va oferi o varietate de propulsoare dupa lansarea oficiala.

In ceea ce priveste dotarile, noul BMW Seria 6 cabriolet a primit din standard optiuni precum: Driving Dynamics Control, Brake Energy Regeneration System, proiectoare de ceata si lumina de zi tip LED, iar ca si optiune, clientii pot opta pentru Active Roll Stabilization. Acest sistem reduce considerabil roliul masinii in curbe sau miscari bruste.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5781 :: 19.27MB