No SSO cookie

Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3

voteaza
(0/ 0)
Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Bavaria Group a gazduit in data de 20 noiembrie evenimentul de lansare a noului BMW X3, data ce coincide cu lansarea oficiala a acestuia in toate tarile europene.

 
 
Showroom-urile Automobile Bavaria Group din Bucuresti (Automobile Bavaria Baneasa), Constanta (Bavaria Motors), Sibiu (Contempo Cars Sibiu), Cluj (Autotransilvania Cluj), Targu Mures  (Autotransilvania Targu Mures) si Timisoara (Banat Car) au fost deschise pentru clientii si potentialii lor clienti.

MHS Motors, membru al grupului Automobile Bavaria a livrat in aceeasi zi, a lansarii europene, primul BMW X3 model nou din Romania.


Noul BMW X3

In decursul ultimilor sapte ani, prima generatie a modelului BMW X3 a scris o exceptionala poveste de succes, 614.824 de unitati produse in Austria (Gratz), Rusia, Egipt si Thailanda.
Placerea condusului, calitatea premium si, in plus, eficienta remarcabila au facut ca BMW X3 sa devina foarte apreciat de clienti si sa obtina rezultate excelente in studiile independente. Specialistii au onorat BMW X3 cu numeroase premii pentru siguranta remarcabila, satisfactia clientilor, fiabilitatea si valoarea constanta.


Noul BMW X3 este o continuare fireasca a formulei care a stat la baza succesului inregistrat de primul model SAV in segmentul sau. Cu o agilitate mult imbunatatita, un confort al calatoriei optimizat vizibil, cu mai mult spatiu decat oricare dintre concurentii sai si cu optiuni inovatoare de echipare, noul model ofera conditiile ideale pentru a ocupa aceeasi pozitie ca si predecesorul sau - aceea de punct de referinta in segmentul Sport Activity Vehicle.


Designul caroseriei noului BMW X3 denota eleganta urbana si agilitate robusta. Combinatia dintre partea frontala plata si spatele ridicat creeaza impresia unei arcuiri dinamice atunci cand automobilul este privit dintr-o parte, ceea ce subliniaza aptitudinile sportive ale modelului. Imaginea frontala a noului BMW X3  arata incredere si echilibru prin grila specifica BMW. Imaginea este intarita de farurile generoase, un scut cu aspect puternic si o capota cu sase linii de contur care converg spre grila radiatorului.


Conceptul de spatiu generos si versatil, materialele de calitate si suprafetele conturate in stilul marcii imprumuta interiorului o ambianta premium moderna si o functionalitate inteligenta. Pozitia ridicata a scaunelor inlesneste accesul si optimizeaza vederea asupra traficului de pe sosea. Atat in fata, cat si in spate, noul BMW X3 dispune de numeroase compartimente de stocare, sertare si suporturi de pahar, iar cele trei locuri din spate ofera un confort remarcabil pe distante lungi gratie spatiului extins la nivelul picioarelor si al sezutului, comparativ cu precedentul model.


Noul BMW X3 ofera doua motoare revolutionare. Propulsorul diesel cu patru cilindri de la noul BMW X3 xDrive20d dezvolta o putere maxima de 135 kW / 184 CP, astfel ca depaseste cu 5 kW nivelul predecesorului sau, in timp ce consumul mediu in ciclu EU a fost imbunatatit cu 14%, la 5,6 litri per 100 kilometri. Noul BMW X3 xDrive35i este echipat cu un motor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, a carui putere maxima este de 225 kW / 306 CP.
Noul BMW X3 xDrive35i vine echipat standard cu o cutie de viteze automata cu opt trepte. Aceasta optiune, unica in segment, este disponibila la BMW X3 xDrive20d ca alternativa la transmisia manuala cu sase trepte standard. In premiera, transmisia automata este combinata cu functia Auto Start Stop, care dezactiveaza automat motorul la stop sau la blocaje in trafic. Imediat ce pedala de frana este eliberata, motorul reporneste.


Noul BMW X3 este disponibil la showroom-urile Automobile Bavaria Group, preturile noului model incepand de la 33.200 Euro, fara TVA.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3543 :: 17.8MB