No SSO cookie

OFICIAL: BMW confirma productia conceptului Efficient Dynamics

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: BMW confirma productia conceptului Efficient Dynamics
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a confirmat printr-un comunicat de presa intrarea in productie a conceptului Vision Efficient Dynamics. Acesta va fi un supercar hibrid care combina sportivitatea divizie M cu un consum si emisii extrem de reduse.

 
 
Conceptul BMW Vision Efficient Dynamics a debutat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt in 2009, iar datorita modului in care  a fost primit de catre public si potentialii clienti, BMW s-a decis sa-l introduca in productie. Acesta va fi disponibil dupa anul 2012.

Conceptul Efficient Dynamics este un coupe cu patru locuri care duce tehnologia ActiveHybrid la un nou nivel. Puterea vine de la un propulsor diesel cu trei cilindri si doua motoare electrice, acestea dezvolta impreuna o putere de 356 CP si un cuplu de 800 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.8 secunde, viteza maxima este de 250 km/h, iar toate acestea sunt posibile cu un consum de 3.7 litri/100 km si emisii sub 100 g CO2/km.

Energia electrica este furnizata de sistemul Brake Energy Regeneration si este stocata in 98 de celule de litium. In regim suta la suta electric, vehiculul BMW este capabil sa circule 50 de km.  Rezervorul de 24 de litri extinde autonomia la 700 km. Primele informatii sugereaza ca va intra in productie in 2013, alaturi de noile modele electrice Megacity.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1343 :: 17.78MB