No SSO cookie
Angajatii BMW au furat piese in valoare de 4 milioane $!
Noutati-auto

BMW a dat publicitatii faptul ca un grup de muncitori din Munchen au furat piese in valoare de 4.000.000$!

Imagini (1) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 7 tunat de Wald International
Noutati-auto

Wald International a creat in trecut diverse editii Black Bison bazate pe modele precum Bentley Continental Flying Spur, Mercedes E Klasse si BMW Seria 5, iar acum a venit randul celei mai noi limuzine BMW, puternicul Seria 7 F01.

Imagini (15) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW prezinta importanta anvelopelor de iarna
Noutati-auto

BMW a creat un video in care prezinta importanta anvelopelor de iarna si avantajul acestora fata de cele de vara. Bavarezii au testat doua modele X3 identice, dar unul dotat cu anvelope de vara, iar celalalt cu anvelope de iarna. Diferenta dintre cele doua tipuri de anvelope consta in tipul de cauciuc folosit si modelul striatiilor.

Imagini (1) Data: 28 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW Unscripted, povestea conceptului Efficient Dynamics
Noutati-auto

BMW continua seria de episoade Unscripted, iar protagonistul noului episod este chiar Juergen Greil, unul dintre inginerii care au lucrat la realizarea conceptului BMW Vision Efficient Dynamics.

Imagini (1) Data: 25 November 2010 Comentarii (0)

Theissen va renunta la sefia BMW
Formula 1

Mario Theissen va fi inlocuit cu Jens Marquardt in pozitia de manager al sectiei de motorsport din cadrul companiei germane BMW.

Imagini (1) Data: 25 November 2010 Comentarii (0)

BMW Sauber va deveni Sauber
Formula 1

Echipa BMW Sauber isi va schimba cel mai probabil numele in Sauber, in conditiile in care firma germana BMW nu mai are nicio implicare de mai mult de un an in Formula 1.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza puternicul BMW E30 M3 Rally
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar au testat puternicul BMW E30 M3 modificat de catre cei de la Prodrive. Acestia sunt specializati in modificarea masinilor pentru a concura in raliuri. Modelul M3 a suferit o serie de ranforsari ale caroseriei si al propulsorului, astfel ca in urma modificarilor dezvolta o putere maxima de 300 CP.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW Seria 5 Touring tunat de AC Schnitzer
Noutati-auto

AC Schnitzer este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani. Tunerul a modificat in trecut modele precum Seria 5, Seria 1 si X6. Cel mai nou kit a fost realizat pentru modelul BMW Seria 5 Touring. Acesta a primit imbunatatiri ale performantei pentru toate versiunile diesel si imbunatatiri estetice interioare si exterioare.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 5 Touring tunat de AC Schnitzer
Noutati-auto

Tunerul german a creat un pachet sportiv pentru modelul BMW Seria 5 Touring. Noul pachet consta in imbunatatiri ale performantei, un nou sistem de suspensie, pachet aerodinamic si imbunatatiri ale interiorului.

Imagini (10) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

BMW X3 - Lansat in Timisoara
Noutati-auto

Daca aveti back-up-ul financiar necesar, puteti sa optati pentru un exemplu al puterii si al luxului, noul BMW X.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 22 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1949 :: 18.82MB