No SSO cookie

BMW X5 tunat de Hamann

voteaza
(0/ 0)
BMW X5 tunat de Hamann
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanii de la Hamann sunt recunoscuti atat pentru pachetele aerodinamice create, cat si pentru imbunatatirile mecanice aduse modelelor modificate. Cea mai recenta creatie se numeste Flash Evo M si a fost creata pentru un BMW X5.

 
 
Haman a modificat pana acum modele precum BMW Seria 5, Bentley Continental GT Speed, Mercedes SLR si BMW X6, iar acum a venit si randul modelului X5. Noul pachet Flash Evo M consta intr-un kit aerodinamic, interior modificat si o crestere semnificativa a puterii.

Pachetul aerodinamic este format dintr-o bara noua care poate fi dotata cu doua sau patru lumini de zi tip LED, o capota din fibra de carbon, panouri si praguri sportive si un eleron si difuzor din fibra de carbon. Pachetul exterior este completat de sistemul de evacuare montat central si de un set de jante de 22 sau 23 inch.

La interior se poate observa volanul sportiv realizat de Hamann, un vitezometru cu limita de 320 km/h, insertii de carbon si aluminiu si interior imbracat in piele si Alcantara. Clientii pot opta de asemenea si pentru placute iluminate cu sigla tunerului german.

In ceea ce priveste imbunatatirile mecanice, acestea sunt impartite in doua etape. In prima etapa, tunerul dezactiveaza limitatorul de viteza si creste puterea de la 550 CP la 610 CP, iar cuplul este ridicat pana la 780 Nm. Cel de-al doilea pachet creste puterea pana la 670 CP, iar cuplul pana la 950 Nm. Imbunatatirile mecanice sunt completate de un nou sistem de franare si un sistem de suspensii care reduce garda la sol cu 30 mm.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.9261 :: 22.14MB