No SSO cookie

BMW Seria 3 Coupe tunat de Prior Design

voteaza
(0/ 0)
BMW Seria 3 Coupe tunat de Prior Design
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german, Prior Design a realizat un nou pachet aerodinamic pentru modelul BMW Seria 3 Coupe E92. Acesta se aseamana foarte mult cu cel realizat de BMW pentru modelul M3.

 
 
Prior Design a realizat un nou pachet aerodinamic care poate transforma orice BMW Seria 3 Coupe E92 intr-un adevarat M3, cel putin in ceea ce priveste design-ul. Noul kit costa 2.999 de euro si este realizat dintr-un material extrem de flexibil si rezistent creat de catre Duraflex.

Designerii au optat pentru un design extrem de sportiv, dar cu bun gust. Bara frontala standard a fost inlocuita cu una noua cu guri de aerisire proeminente, acestea ajuta la racirea franelor. Capota standard a fost inlocuita cu una asemanatoare cu cea a modelului de curse BMW M3 GT2. Zona din dreptul rotilor a fost latita pentru a conferi un aer mai agresiv. Pachetul este completat de pragurile sportive, difuzorul spate, eleronul din fibra de carbon si sistemul de evacuare.

Costul acestui pachet aerodinamic nu include si montarea sa. Prior Design a oferit si o lista de preturi pentru fiecare componenta: capota costa 1.390 de euro, eleroanele costa 299 de euro/eleron, bara frontala 449 de euro, iar sistemul de evacuare 1.499 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4131 :: 17.79MB