No SSO cookie

Uleiul Mobil 1 ESP Formula 5W-30 ajuta motoarele diesel sa functioneze ca noi

voteaza
(0/ 0)
Uleiul Mobil 1 ESP Formula 5W-30 ajuta motoarele diesel sa functioneze ca noi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In calitate de lider pe piata mondiala a uleiurilor de motor sintetice, Mobil 1 stabileste constant puncte de reper pentru excelenta in lubrifierea autoturismelor. Soferii din intreaga lume stiu ca se pot baza pe lubrifiantii Mobil 1 pentru protectia exceptionala si de durata a motoarelor tuturor tipurilor de vehicule.

 
 

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 este solutia ideala pentru lubrifierea motoarelor autoturismelor diesel. Un ulei avansat si 100% sintetic, Mobil 1 ESP 5W-30, este proiectat special pentru a prelungi viata motorului diesel si a mentine eficienta sistemelor de reducere a emisiilor. De fapt, testele au aratat ca Mobil 1 ESP 5W-30 ajuta motoarele diesel sa functioneze ca noi, chiar si dupa 225 000 kilometri.


De curand, expertii auto de la Centrul de Cercetari Tehnice Mobil 1 au supus un Volkswagen Jetta 1.9 TDI din 2006 cu motor diesel in patru cilindri, cu turbocompresie, unor teste exhaustive de conducere prelungita a masinii. Vehiculul a acumulat aproximativ 225 000 de kilometri pe un dinamometru, iar schimburile de ulei s-au facut la intervale de 16 000 kilometri. Masina a fost testata pentru a simula conditiile de condus de zi cu zi.


Chiar si dupa 225 000 de kilometri, protectia dovedita a tehnologiei Mobil 1 este evidenta de-a lungul tuturor parametrilor de performanta. Componentele vehiculului au prezentat uzura minima, iar curatenia exceptionala a motorului a fost mentinuta pe parcursul intregului test de 225 000 kilometri. Aceste rezultate demonstreaza eficienta Mobil 1 ESP Formula 5W-30 in pastrarea motoarelor diesel ca noi. In plus, confirma Mobil 1 ca fiind marca cel mai des folosita ca ulei de prima umplere de catre Producatorii de Echipamente Originale (OEM).


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2035 :: 17.79MB