No SSO cookie

De ce este leasingul o investitie avantajoasa?

voteaza
(0/ 0)
De ce este leasingul o investitie avantajoasa?
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Achizitionarea unui autovehicul poate constitui o perspectiva atragatoare. Sentimentul ca autoturismul va fi doar al tau si ca tu esti capabil de o asemenea achizitie te poate determina sa iti cheltui banii munciti din greu pe un motor nou. Visul se poate destrama cu usurinta. Incearca sa vezi situatia peste cativa ani si vei observa ca ai un numar mare de costuri de intretinere, un cont bancar dezechilibrat si un model ce s-a devalorizat.

 
 

Daca aceasta imagine iti este cunoscuta, e timpul sa iei in considerare o oferta de leasing. Aceasta varianta ofera atatea avantaje, incat nu stiu de unde sa incep.

In primul rand, cumpararea unui autovehicul in leasing este un proces foarte flexibil. Sunt sute de optiuni de leasing ce se vor adapta oricaror nevoi, indiferent pe ce perioada doresti sa iei masina. La finalul contractului ai posibilitatea de a pastra masina si a prelungi contractul sau de a o returna. Acest lucru este minunat pentru soferii care se plictisesc repede si care vor sa aiba mereu modele noi.

In comparatie cu avansul mare ce trebuie dat in cazul in care vrei sa cumperi o masina, leasingul necesita un avans mic, deci nu e nevoie sa strangi contravaloarea a 6 salarii in avans. Acest lucru face ca oferta sa fie foarte atractiva pentru oameni de afaceri care nu au un capital mare sau pentru persoane fizice care au banii investiti in alte proiecte.

Cu toate ca leasingul e folosit mai mult de oameni de afaceri, leasingul pentru persoane fizice a devenit foarte apreciat. Acesta ofera preturi accesibile si o gama larga de modele, deci se poate adapta oricaror nevoi. Oferte ce sunt potrivite si pentru afaceri, dar si pentru nevoi personale pot fi gasite la Chevrolet, Fiat si Peugeot.

Alegandu-le, nu vei avea costuri suplimentare de intretinere si nu vei fi interesat de  faptul ca masina se va devaloriza. Astfel, leasingul este o optiune minunata pentru toti cei ce vor sa isi foloseasca banii cu cap.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0842 :: 22.18MB