No SSO cookie

GALERIE VIDEO: Noul BMW i8 spionat in timpul testelor de iarna

voteaza
(0/ 0)
GALERIE VIDEO: Noul BMW i8 spionat in timpul testelor de iarna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai sportiv model din noul sub-brand "i-Born electric", noul i8, a fost surprins in timpul testelor de iarna din Europa de Nord.Pentru inceput BMW va lansa doua modele sub acest brand incepand cu 2013, modelele i3 si i8.

 
 
Noul i8 este inspirat de conceptul BMW Vision EfficientDynamics, concept prezentat prima data la Salonul Auto de la Frankfurt in 2009. Modelul i8 este un coupe sportiv care funtioneaza doar pe baza de energie electrica. Scopul bavarezilor este acela de a demonstra ca se pot realiza modele sportive sau de oras care sa nu aiba emisii de CO2.

In ceea ce priveste propulsoarele, se pare ca BMW a renuntat la propulsorul diesel cu trei cilindri de 1.5 litri si 163 CP. Acesta va fi inlocuit cu unul pe benzina mai eficient. Unul dintre oficialii BMW declarand ca noul model va fi unul global, iar propulsoarele diesel sunt folosite mult doar in Europa.

Pe langa propulsorul pe benzina, modelul i8 va primi si doua motoare electrice, unul va fi amplasat intre propulsorul pe benzina si transmisia cu dublu ambreiaj, iar al doilea in partea frontala a masinii.





Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1493 :: 17.79MB