No SSO cookie

P4/5 Competizione primeste 800 de anvelope pentru o cursa!

voteaza
(0/ 0)
P4/5 Competizione primeste 800 de anvelope pentru o cursa!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

P4/5 Competizione vine la Cursa de 24 de Ore de la Nurburgring cu 800 de anvelope, gratie sponsorului Pirelli.

 
 

O gramada de masini au devenit celebre, chiar daca au utilizat un singur rand de pneuri lin timpul unei curse. Spre exemplu, o intreaga echipa de Formula 1 foloseste intr-o singura cursa, aproximativ 140 de anvelope, ceea ce inseamna 35 de seturi, chiar daca vorbim despre Pirelli.


Bolidul lui Jim Glickenhaus, construit pe platfoma Ferrari F430 GT2, cu o putere de 470 CP, este pregatit sa ia cu asalt Cursa de 24 de Ore de la Nurburgring. P4/5 Competizione va lua parte in cadrul noii create clase EXP1, iar pentrU aceasta cursa, sponsorul masinii, Pirelli, va aduce nu mai putin de 800 de anvelope!


Pirelli va folosI aceasta oportunitate pentru a testa, intr-un ritm infernal, seturi de anvelope pentru vreme extrem de calduroasa, pentru noapte, pentru suprafete ude, semi-slick si orice altceva va mai puteti imagina.

In timp ce P4/5 Competizione s-a dovedit deja a fi o masina de nadejde, care a rezistat cu succes testelor, se pare ca de aceasta data va fi supusa unui alt fel de test de anduranta, caci nu cele 24 de ore reprezinta o problema, ci desele opriri la boxe la care va fi supus pentru ca Pirelli sa-si poata testa diferitele tipuri de cauciuc.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1950 :: 22.11MB