No SSO cookie

Cum sa va protejati masina impotriva hotilor

voteaza
(0/ 0)
Cum sa va protejati masina impotriva hotilor
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din moment ce industria auto s-a dezvoltat tot mai mult, au aparut tot mai multi hoti de masini si nu exista o modalitate eficienta dea preveni in totalitate masina de astfel de evenimente.Hotii actioneaza mereu, dar cu toate astea prefera sa actioneze in timpul zilei – cum ar fi la evenimentele sportive – pentru a da lovitura la masinile parcate pe spatiile publice.

 
 

Daca se vad obiecte valoroase prin geamul masinii, cu ar fi GPS, laptop sau poseta, hotii prefera sa sparga geamul masinii, pentru a le fura. Potrivit unor rapoarte, daca va lasati poseta in masina e ca si cum ar striga „fura-ma” dupa un hot.

Va oferim cateva sfaturi, pentru a evita aparitia unor asemenea evenimente neplacute.

Intotdeauna sa va blocati usile masinii, chiar daca ati parcat in fata casei si simtiti ca traiti intr-un cartier sigur.

Pueti lucrurile valoroase sub scaune, cum ar fi GPS-ul, laptopul sau poseta sau, mai bine, puneti-le in portbagaj. Cum am amintit mai devreme, hotii sunt mai atrasi de masina dumneavoastra daca vad ca astfel de obiecte inauntru.

Daca vedeti un hot in actiune, care va sparge masina, actionati butonul de panica de pe telecomanda sistemului de blocare a masinii (daca nu cumva a inceput deja sa sune) si sunati la politie.

Cu toate ca aceste sugestii par comune, multi oameni nu le dau atentie deoarece se considera imuni la astfel de intamplari, care pot avea lo in cartier. Fraza „nu mi se va intampla mie” nu reprezinta o solutie la problema, ci mai mult o negare a existentei ei.

Prin urmarea acestor simple precautii, aveti o sansa ca hotii care si-au pus in plan sa va sparga masina sa renunte la idee.

Nu in ultimul rand, GPS-ul va ofera posibilitatea de a monitoriza hotii. Odata ce un hot v-a spart masina sau v-a produs o deteriorare a ei, GPS-ul va va anunta, prin Bluetooth, insa aceasta tehnologie necesita ca dumneavoastra sa nu va indepartati prea mult de masina.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0793 :: 22.11MB