No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 24 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (5) ·

    Noi detalii despre viitorul Jaguar F-PACE

    Jaguar a confirmat introducerea în gamă a unui nou model, denumit Jaguar F-PACE, care va fi disponibil spre vânzare începând cu anul 2016. Modelul F-PACE va fi produs în Solihull, Marea Britanie. După o lungă așteptare au apărut imagini spion cu viitorul model camuflat. Design-ul său pare că nu este mult modificat față de conceptul CX-17.

    Detalii
  • Noutati-auto · 21 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (35) ·

    Preţuri pentru noile BMW X5 M şi BMW X6 M

    Debutul în showroomurile din întreaga lume, inclusiv România, va fi 11 aprilie 2015. Preţul noilor modele este de 123.870 Euro cu TVA pentru BMW X5 M şi 127.280 Euro cu TVA pentru BMW X6 M. Preţurile comunicate includ şi acciza per cilindree de 5450 Euro cu TVA.

    Detalii
  • Noutati-auto · 19 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (22) ·

    MINI câștigă Raliul Dakar pentru a patra oară consecutiv

    MINI a reuşit un nou succes în Raliul Dakar din acest an, unde după mai bine de 9.000 de kilometri parcurşi prin Argentina, Chile şi Bolivia, a câştigat, pentru a patra oară consecutiv, cel mai dificil raliu din lume. Nasser Al-Attiyah (Qatar) şi Mathieu Baumel (Franţa) au trecut linia de sosire din capitala Argentinei, Buenos Aires, în calitate de câştigători după o presetaţie în forţă. În cele două săptămâni de concurs, echipajul MINI ALL4 Racing s-a impus în cinci dintre cele 13 etape ale competiţiei.

    Detalii
  • Noutati-auto · 16 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (46) ·

    OFICIAL: Noul BMW Seria 1 facelift

    Germanii de la BMW au operat câteva modificări de nivel estetic și tehnic pentru toată gama Seriei 1, modele care poartă acum numele de cod F20 LCI (3 uși) și F21 LCI (5 uși), la fel ca modelele lansate în 2011, la care s-a adăugat abrevierea LCI (Life Cycle Impulse). Debutul internaţional va fi concomitent cu lansarea în România, care va avea loc în prima parte a lunii aprilie, preţurile urmând a fi comunicate la o dată ulterioară.

    Detalii
  • Noutati-auto · 15 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (10) ·

    Noul Citroen C4 facelift (MY2015)

    Lansat în 2010 şi produs într-un număr de peste 450.000 de unităţi la fabrica din Mulhouse, Franţa, cea de-a doua generaţie Citroen C4 este reînnoită în 2015 cu o nouă semnătură luminoasă, tehnologii utile şi noi motorizări.

    Detalii
  • Noutati-auto · 14 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Honda lansează noul sistem i-ACC

    Noua Honda CR-V va fi primul automobil din lume capabil să anticipeze intențiile participanților la trafic prin intermediul unui sistem inovator de control automat a vitezei de croazieră intitulat Intelligent Adaptive Cruise Control.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1907 :: 22.26MB