No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 17 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (40) ·

    Noi accesorii M Performance şi John Cooper Works Tuning

    BMW îşi extinde portofoliul de componente M Performance din gama de Accesorii Originale BMW, iar MINI va prezenta noile game de accesorii originale, diferenţiate în trei “caractere de design”, la Salonul Auto de la Essen (29.11-07.12.2014).

    Detalii
  • Noutati-auto · 15 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (6) ·

    Raliul Sibiului a fost inclus în calendarul 2015 al CNR

    Sibiu Rally Challenge, festivalul dedicat sporturilor cu motor programat în perioada 20 - 23 august, continuă cu și mai multe provocări în 2015. Una dintre ele este Raliul Sibiului care face parte și din calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

    Detalii
  • Noutati-auto · 14 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (2) ·

    Mercedes-Benz Romȃnia iniţiază „Testul gratuit de lumini”

    Între 1 şi 30 noiembrie 2014, Mercedes-Benz România lansează pentru a şasea oară consecutiv programul gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare. În Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România, autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de aceste servicii.

    Detalii
  • Noutati-auto · 13 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (3) ·

    Porsche, premiat la Golden Steering Wheel Award 2014

    Porsche a câștigat trei premii la Golden Steering Wheel 2014 pentru modelele Porsche 911 Targa, Porsche Cayman GTS și Porsche Macan S Diesel.

    Detalii
  • Noutati-auto · 12 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (19) ·

    Volvo FH vs. Koenigsegg One:1

    Un Volvo FH de 8 tone împotriva uneia dintre cele mai rapide maşini sport din lume, un Koenigsegg One:1. Acesta este scenariul noului film Volvo, denumit „Volvo Trucks vs. Koenigsegg”. Obiectivul este supunerea noii cutii de viteze I-Shift Dual Clutch, bazată pe o tehnică utilizată la maşinile sport, la testul extrem.

    Detalii
  • Noutati-auto · 10 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (22) ·

    Noutăţile MINI la LA Auto Show 2014

    Lansarea noului MINI cu cinci uşi, despre care am scris mai multe detalii aici, este o continuare a strategiei de succes pentru extinderea popularităţii mărcii în rândul unui nou public-ţintă prin lărgirea gamei de modele. Prin acest debut, familia MINI ajunge acum la un total de opt membri. De asemenea, selecţia de echipamente speciale, accesorii şi servicii MINI Connected este şi ea mai mare ca niciodată.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1792 :: 22.26MB