No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 04 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (27) ·

    Citroen C4 Cactus, premiat pentru “cel mai frumos interior”

    Cu ocazia celei de-a 30 a ediţii a Festivalului Auto Internaţional, Linda Jackson, director general al Mărcii CITROËN, a primit premiul  "Cel mai frumos interior al anului", acordat modelului CITROËN C4 Cactus. Titlul, oferit de un juriu format din experţi din diferite domenii, recompensează efortul echipelor de design interior ale CITROËN.

    Detalii
  • Noutati-auto · 03 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (6) ·

    Aniversarea de 60 de ani a Gamei DS

    Începând din 26 aprilie în Belgia și până în intervalul 2-11 octombrie în Australia, numeroșii pasionați DS se vor reuni în diferite locuri ale lumii pentru a celebra aniversarea de 60 de ani a DS

    Detalii
  • Noutati-auto · 31 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (14) ·

    CONCEPT: Volkswagen Cross Coupé GTE

    În acest an, la North American International Auto Show (NAIAS), în Detroit, Volkswagen  a prezentat conceptul Cross Coupé GTE. Cu această premieră mondială a conceptului SUV cu cinci locuri, producătorul auto din Wolfsburg prezintă detalii ale celei mai noi game SUV, care este pentru prima dată echipată cu un motor V6 plug-in hybrid.

    Detalii
  • Noutati-auto · 29 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (13) ·

    Noua generație Hyundai i20 se lansează în România

    Noua generație i20 este disponibilă începand cu 26 ianuarie, în rețeaua de distribuitori autorizați Hyundai Auto Romania. Noul i20 se află la a treia generație și marchează reînnoirea completă a gamei, toate modelele Hyundai comercializate în Europa fiind relansate în ultimii cinci ani.

    Detalii
  • Noutati-auto · 28 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (18) ·

    Lansarea în România a noului Land Rover Discovery Sport

    La mai bine de patru luni de la anunțarea oficială a modelului Discovery Sport, care a avut loc pe 3 septembrie 2014, noul model sosește în România și odată cu această lansare sunt dezvăluite și prețurile, care pornesc de la 30.200 Euro + TVA.

    Detalii
  • Noutati-auto · 27 Ianuarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Mitsubishi aduce un nou concept la Salonul Auto Geneva

    Prezentat în premieră mondială la Geneva 2015, acest nou concept uimitor reprezintă o declarație de intenție în ceea ce privește viitoarea abordare a Mitsubishi Motors Corporation, reprezentând totodată un exemplu edificator al viitoarei sale generații de tehnologie plug-in hybrid electric (“PHEV”) 2WD, precum și un simbol al renașterii unui design îndrăzneț, cu totul aparte, aceste trăsături fiind înglobate în cea mai de succes variantă de model produsă de brandul Mitsubishi Motors, SUV-ul sau crossover-ul.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2152 :: 17.96MB