No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 26 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (20) ·

    Interviu cu Alessandro Zanardi despre sezonul perfect 2014

    Pentru Alessandro Zanardi, un an plin de evenimente se apropie de final. 2014 a reprezentat revenirea sa în motorsport după o pauză de patru ani. Pilotul oficial BMW a concurat în Blancpain Sprint Series cu un model BMW Z4 GT3, înscris de ROAL Motorsport. În paraciclism, italianul în vârstă de 48 de ani a sărbătorit noi succese majore, care au inclus al două titluri mondiale. În octombrie, el a parcurs cu succes primul triatlon pe distanţă lungă din carieră, în Hawaii (SUA), cu un timp foarte bun.

    Detalii
  • Noutati-auto · 25 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (4) ·

    Mercedes-Benz România sprijină Festivalul Brazilor de Crăciun

    Mercedes-Benz România este partenerul Organizației Salvaţi Copiii, susţinȃnd noua ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun. Până la Gala de pe 4 decembrie, Mercedes-Benz România va oferi organizatorilor suport logistic, cu ajutorul modelului Sprinter.

    Detalii
  • Noutati-auto · 23 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (30) ·

    MINI Citysurfer Concept

    Marca premium din Marea Britanie propune un nou concept pentru mobilitatea în zonele urbane: MINI Citysurfer Concept este o soluţie pentru a putea acoperii ultima parte a traseului, până la destinaţie, confortabil, rapid, cu emisii zero. Este vorba de o trotinetă cu propulsie auxiliară electrică care poate dezvolta o viteză maximă de 25 km/h şi poate asigura o autonomie în regim electric de aproximativ 15-25 kilometri. Astfel, MINI Citysurfer Concept este alegerea ideală pentru utilizare cotidiană pe distanţe scurte.

    Detalii
  • Noutati-auto · 21 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (23) ·

    Audi A7 Sportback h-tron quattro

    A7 Sportback h-tron quattro utilizează un puternic și sportiv sistem de propulsie electric cu pile de combustibil pe post de sursă de energie, în combinație cu o baterie hibridă și un motor electric suplimentar amplasat în partea posterioară.

    Detalii
  • Noutati-auto · 20 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (55) ·

    Noul Mercedes-Maybach Clasa S

    Un nou model bazat pe emblematicul Clasa S a fost dezvăluit oficial de curând. Este vorba despre Mercedes-Maybach S600, prezentat săptămâna aceasta la Salonul Auto de la Los Angeles şi la Salonul Auto de la Guangzhou. Este cu 200 mm mai lung faţă de versiunea cu ampatament mărit a Clasei S, măsurând 5.453 mm în lungime şi oferind chiar mai mult spaţiu pentru pasageri decât Clasa S, ampatamentul acestuia fiind de 3.365 mm.

    Detalii
  • Noutati-auto · 19 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (18) ·

    300.000 de comenzi şi un nou motor pentru Opel Mokka

    În cei doi ani de la lansarea pe piaţă, SUV-ul subcompact a primit peste 300.000 de comenzi. Recent, vânzările Mokka au prezentat un ritm şi mai accelerat. În ultimele şapte luni s-au înregistrat 100.000 de comenzi. În august, cel mai bine vândut model Opel a reuşit să depăşească vânzările din Europa ale oricărui alt model de autovehicul din segmentul său. Din punctul de vedere al vânzărilor în cadrul Opel, modelul Mokka ocupă locul trei, în spatele modelelor Corsa şi Astra, însă în faţa modelelor Insignia şi Zafira Tourer.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1659 :: 22.27MB