No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 18 Decembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (10) ·

    Hyunai i30 şi i40: analiza noilor modele

    Concepute şi dezvoltate în Centrul de Cercetare şi Dezvoltare de la Rüsselsheim, Germania, noile i30 şi i40 reflectă evoluţia conceptului de design Hyundai

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Decembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (44) ·

    Noi motorizări pentru DS3 şi DS4

    DS3 şi DS3 Cabrio vin echipate cu noile motorizări THP 165 S&S BVM6 şi PureTech 110 S&S BVM concepute pentru a oferi prestaţii remarcabile, în special în materie de consum şi emisii.

    Detalii
  • Noutati-auto · 15 Decembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (93) ·

    OFICIAL: Noile BMW Seria 6 şi M6 Facelift

    Noile BMW Seria 6 şi M6 în variantele Cabriolet, Coupé şi Gran Coupé trebuie să îndeplinească cele mai înalte aşteptări ale unui automobil sport de lux în privinţa dinamicii, confortului, tehnologiei avansate şi eleganţei şi întăresc prezenţa mărcii într-un segment de piaţă al superlativelor, al pasiunilor şi emoţiilor puternice. Noile modele vor fi prezentate în premieră la Salonul Auto de la Detroit şi îşi vor face debutul pe piaţă, inclusiv în România, în prima parte a anului viitor.

    Detalii
  • Noutati-auto · 12 Decembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (11) ·

    OFICIAL: noul Audi Q7

    Noul Audi Q7 impune standarde în segmentul SUV premium, având o greutate redusă cu 325 kilograme și centrul de greutate coborât, care oferă agilitate mai mare faţă de vechiul model.

    Detalii
  • Noutati-auto · 11 Decembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (4) ·

    Importanţa schimbării discurilor de frână la timp

    Frânele sunt unul dintre locurile din autoturism în care există un nivel foarte mare de frecare şi unde rezultă cantităţi impresionante de căldură. În urma frecării plăcuţei de frână de discul de frână înseamnă că o mare parte din căldura degajată în urma acestui proces este stocată în discul de frână, restul fiind stocată în etrier.

    Detalii
  • Noutati-auto · 09 Decembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (19) ·

    Noul Volvo XC90 T8 prezentat în detaliu

    Primul Volvo proiectat integral pentru compatibilitate plug-in, XC90 T8 oferă toate performanțele unui SUV de lux, dar cu emisii de carbon la un nivel greu de atins până și pentru vehiculele hibrid de mici dimensiuni. Toate detaliile despre noul XC90 le găsiţi aici.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1918 :: 17.96MB