No SSO cookie
Primul diesel de serie cu patu turbine vine pe BMW Seria 7
Noutati-auto

Motorul pentru BMW 750d xDrive şi BMW 750Ld xDrive dezvoltă o putere maximă de 400 CP, un cuplu maxim de 760 Nm și este primul diesel de serie cu patu turbine şi cu cel mai bun raport putere cilndree şi cuplu cilindree din lume

Imagini (0) Data: 17 May 2016 Comentarii (0)

Volvo lansează cel mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome din Marea Britanie
Noutati-auto

Cei de la Volvo se pregătesc de lansarea celui mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome care va începe anul viitor. Decizia vine din dorința de a accelera introducerea unei tehnologii care promite să reducă considerabil accidentele de mașină, să decongestioneze traficul de pe străzile aglomerate și să ofere șoferilor mai mult timp liber.

Imagini (10) Data: 27 April 2016 Comentarii (0)

Mazda dezvoltă un program pentru clienții MX-5 din Europa
Noutati-auto

Programul Mazda “Friends of MX-5” va crește interacțiunea publicului cu Mazda și include o competiție al cărei premiu va fi șansa de a concura la Mazda Global MX-5 Cup de la Laguna Seca

Imagini (7) Data: 14 April 2016 Comentarii (0)

Modele BMW Individual Manufaktur pentru Seria 7
Noutati-auto

Prin noul BMW Seria 7, BMW a stabilit deja repere în ceea ce priveşte luxul contemporan, confortul şi inovaţiile. Acum, BMW Individual Manufaktur ridică încă o dată nivelul prin detalii exclusiviste şi fin prelucrate ale echipamentelor ale celor două modele superexclusiviste bazate pe BMW 750Li xDrive - "Solitaire Edition", care este limitată la şase unităţi, şi "Master Class Edition", din care va fi disponibilă o versiune unicat.

Imagini (30) Data: 23 March 2016 Comentarii (0)

ANALIZĂ: Mercedes-Benz Clasa E 2016 W213
Noutati-auto

A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200. · A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.

Imagini (0) Data: 9 March 2016 Comentarii (0)

Renault lansează un program global de motorsport
Noutati-auto

Carlos Ghosn,  CEO și Președintele Grupului Renault dezvăluie planul complet de motorsport pentru Renault. Renault Sport va fi în centrul acestei noi strategii cu doi piloni: Renault Sport Racing și Renault Sport Cars

Imagini (0) Data: 8 February 2016 Comentarii (0)

Volvo XC60 este cel mai bine vândut SUV de clasă medie în Europa
Noutati-auto

Volvo XC60 a fost cel mai vândut SUV de clasă medie în Europa în 2015, conform cifrelor independente compilate de compania de cercetare din domeniul automobilistic JATO.

Imagini (0) Data: 7 February 2016 Comentarii (0)

Volvo S90 a fost lansat la Detroit
Noutati-auto

Volvo Cars a ales Salonul Auto Internațional de la Detroit (NAIAS - North American International Auto Show), pentru a lansa noul său sedan premium, S90, subliniind dedicarea sa pe termen lung față de piața din SUA și oferind un semn clar al încrederii sale în continuarea creșterii vânzărilor în anii ce urmează.

Imagini (12) Data: 14 January 2016 Comentarii (0)

Hyundai Motorsport dezvăluie noua generație i20 WRC
Noutati-auto

Pentru Hyundai Motorsport, Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) 2016 a debutat pe 9 decembrie 2015, cu prezentarea oficială a noului i20 WRC, în fața a peste 200 de invitați, la uzina din Alzenau, Germania.

Imagini (0) Data: 19 December 2015 Comentarii (0)

Rețeaua de showroom-uri Dacia se modernizează
Noutati-auto

Preocupată să îmbunătățească permanent calitatea serviciilor oferite clienților săi, Dacia s-a angajat într-un amplu demers de modernizare a rețelei sale comerciale din România.

Imagini (0) Data: 11 December 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1482 :: 15.44MB