No SSO cookie

Rețeaua de showroom-uri Dacia se modernizează

voteaza
(0/ 0)
Rețeaua de showroom-uri Dacia se modernizează
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Preocupată să îmbunătățească permanent calitatea serviciilor oferite clienților săi, Dacia s-a angajat într-un amplu demers de modernizare a rețelei sale comerciale din România.

 
 

Obiectivul urmărit este acela de a face ca showroom-urile Dacia să devină cât mai primitoare și mai bine adaptate la așteptările clienților.

 

Din iunie 2014 până în decembrie 2015, 40 de showroom-uri au fost deja reamenajate și aduse la noul standard, cunoscut sub numele de ”Dacia Evolution +”

Aceasta reprezintă mai mult de 50% din întreaga rețea Dacia. Investiția realizată depășește 500 000 de Euro.

Noul concept de showroom aduce nu doar o evoluție importantă a ambianței din interiorul spațiilor de expunere a vehiculelor, ci și o îmbunătățire a condițiilor de primire a clienților.

Mobilierul nou, modern, prezența unei zone de tip lounge și a unui spațiu pentru copii, prezentarea detaliată și accesibilă a serviciilor propuse și a diferitelor oferte de finanțare, sunt tot atâtea elemente destinate să asigure o interacțiune mai profesionistă și mai eficientă cu clienții. Noutățile gamei Dacia sunt mai bine puse în valoare iar accesul clienților la informații are loc într-o atmosferă caldă, primitoare.

La rândul lor, atelierele service dispun de acum de o zonă dedicată primirii clienților în timpul recepției vehiculelor. Utilizarea tabletelor pentru redactarea documentelor de recepție și de livrare a vehiculelor în service, precum și prezentarea dinamică a ofertelor în vigoare pe ecrane LCD, asigură o prețioasă economie de timp pentru clienți.

Vastul șantier de modernizare demarat în 2014 va continua și anul următor, astfel încât la începutul anului 2017 întreaga rețea de showroom-uri a mărcii să fie adusă la noul standard ”Dacia Evolution +”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1278 :: 17.78MB