No SSO cookie
EVENIMENT: Cu modelele Mercedes-Benz pe circuit
Noutati-auto

Vedetele de pe circuit au fost noua Clasă E şi GLC Coupé, alături de modelele AMG, PLUG-IN HYBRID și Clasa B Electric Drive.

Imagini (94) Data: 28 September 2016 Comentarii (0)

Primul model diesel din istoria Bentley – Bentayga Diesel
Noutati-auto

Motorul V8 de 4 litri, de generație nouă, cu trei turbocompresoare, dezvoltă cea mai mare putere și cel mai bun cuplu din clasa sa: 429 CP, respectiv 900 Nm

Imagini (5) Data: 22 September 2016 Comentarii (0)

Noul Suzuki SX4 își face debutul în România
Noutati-auto

Începând din luna septembrie, noul Suzuki SX4 va fi disponibil la toți dealerii mărcii din România. Noul model are prețul de pornire de 14.600 Euro, cu TVA inclus.

Imagini (10) Data: 1 September 2016 Comentarii (0)

BMW a vândut în primul semestru de 11 ori mai multe biciclete în România
Noutati-auto

În primul semestru al acestui an, vânzările de BMW Seria 2 Active Tourer şi Gran Tourer au crescut de mai bine de 3 ori, ajungând la 27 unităţi. În aceeaşi perioadă, vânzările de biciclete BMW au crescut de aproape 11 ori, de la 6, la 65 unităţi. Noile produse ale mărcii, au deschis BMW către o categorie complet nouă de clienţi şi acum încep să se impună şi în România.

Imagini (19) Data: 4 August 2016 Comentarii (0)

BMW i3, primul automobil electric folosit de Poliţia Română
Noutati-auto

Începând de săptămâna trecută, timp de o lună de zile, bucureștenii și turiștii care aleg ca destinație orașul nostru, vor întâlni în trafic, prima autospecială electrică folosită de Poliția Capitalei. Prin acest experiment, Poliția Capitalei intră pe harta polițiilor din Capitalele Lumii care folosesc autospeciale electrice în cadrul forţelor de poliţie urbană.

Imagini (37) Data: 2 August 2016 Comentarii (0)

DETALII COMPLETE: Noul Citroen C3
Noutati-auto

Citroën a dezvaluit noul C3, ultima realizare a best-seller-ului comercializat in peste 3,6 milioane de exemplare incepand cu anul 2002. Prin designul sau distinctiv si personalitatea vibranta, noul Citroën C3 debordeaza de optimism si de o prospetime exuberanta care vor uimi. Silueta unica si caracteristicile grafice originale exprima energie si incredere, iar infatisarea este indrazneata si prezinta numeroase posibilitati de personalizare, lasand libertate deplina exprimarii personale.

Imagini (5) Data: 5 July 2016 Comentarii (0)

Volvo S90 și V90 primesc versiunea R-Design
Noutati-auto

Volvo Cars a dezvăluit modelele R-Design pentru noul sedan S90 și noul estate V90. La centrul modelelor R-Design S90 și V90 stă un șasiu sport avansat care oferă o experiență de condus energică, cu aderență la drum.

Imagini (31) Data: 26 June 2016 Comentarii (0)

Honda Civic Type R stabileste timpii de referinta pe cinci dintre cele mai importante circuite europene
Noutati-auto

In completarea recordului obtinut pe cel mai dificil circuit din lume (Nurburgring) in luna mai a anului 2014, noul Civic Type R a plecat intr-un adevarat tur de forta pe circuitele Silverstone, Spa-Francorchamps, Monza, Estoril si Hungaroring in incercarea de a demonstra ca filozofia „A race car for the road“ este un deziderat cat se poate de real. Honda Civic Type R stabileste timpii de referinta pe cinci dintre cele mai importante circuite europene

Imagini (21) Data: 15 June 2016 Comentarii (0)

Producția Mazda3 a depășit 5 milioane de unități
Noutati-auto

Modelul a ajuns la acest volum de referință în mai puțin de 13 ani de la lansare, iar design-ul unic și tehnologia sunt factori cheie pentru succesul modelului ajuns la a treia generație

Imagini (0) Data: 1 June 2016 Comentarii (0)

Zlatan Ibrahimović este imaginea campaniei de marketing al noului Volvo V90
Noutati-auto

Volvo Cars pregătește lansarea unei campanii de marketing pentru noul V90 avându-l ca imagine pe celebrul fotbalist Zlatan Ibrahimović.

Imagini (0) Data: 26 May 2016 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2114 :: 18.97MB