No SSO cookie
MINI la Salonul Auto de la Frankfurt și preţurile noului Clubman
Noutati-auto

MINI continuă schimbarea de generaţii în portofoliul său de modele, iar prin cea mai nouă completare a gamei mărcii premium din Marea Britanie, un nou public-ţintă se poate bucura acum de experienţa unică MINI

Imagini (20) Data: 14 September 2015 Comentarii (0)

TUNING: Ferrari FF Novitec Rosso
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta propunere venita din partea celebrului tuner Novitec Rosso. Acestia ne propun o mica schimbare pentru Ferrari FF. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (20) Data: 25 June 2012 Comentarii (0)

Renault, Lotus si Virgin isi schimba numele din 2012
Formula 1

Federatia Internationala de Automobilism a confirmat in mod oficial schimbarea numelor a trei dintre echipele din Formula 1, Renault, Lotus si Virgin.

Imagini (0) Data: 7 November 2011 Comentarii (2)

Ford Mustang este sub lupa celor de la NHTSA
Noutati-auto

Ford Mustang este cercetat de specialistii NHTSA pentru probleme aparute la schimbarea vitezelor.

Imagini (0) Data: 9 August 2011 Comentarii (0)

Montezemolo: Cursele ar trebui sa fie programate mai tarziu
Formula 1

Presedintele Ferrari a declarat ca are de gand sa solicite schimbarea orei de desfasurare a majoritatii curselor de Formula 1, in conditiile in care ora 2 dupa-amiaza nu este o ora foarte potrivita pentru cei mai multi telespectatori.

Imagini (1) Data: 7 January 2011 Comentarii (0)

Planuri mari la Saab
Utile

De la schimbarea de proprietar, suedezul Saab a luat elan nou. Desi anul trecut era sa se inchida, conform planurilor actuale, in 2 ani de zile vor sa creasca capacitatea de productie de 6 ori si au nevoie si de forta de munca noua pentru acesta.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Honda cu trei roti la Geneva
Utile

Fabrica japoneza a prezentat un concept cu trei roti si un scaun la Salonul Auto de la Geneva. Noutatea, care vizeaza schimbarea circulatiei citadine, vine sub numele de 3R-C.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

S-a reluat fabricatia la Saab
Utile

Dupa schimbarea de proprietar si dupa o pauza silita, s-a reluat productia in unitatea centrala a fabricii de automobile Saab. In orasul Trollhättan din Suedia, Saab lucreaza cu 3000 de angajati, fiind una dintre cele mai mici firme din industria auto. Dreptul de proprietate a ajuns de la compania americana General Motors, la fabrica de automobile sport olandeza, Spyker Cars, care este mai mica chiar decat Saab.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa schimbi anvelopele
Utile

Fiecare proprietar de masina ar trebui sa stie un lucru sau doua despre schimbarea anvelopelor, mai ales datorita faptului ca o pana de cauciuc este una dintre cele mai frecvente probleme care pot aparea atunci cand calatoresti. Durabilitatea cauciucurilor si intretinerea acestora va juca un rol important pe durata de viata a anvelopelor tale, dar pericolele rutiere cum ar fi cuie, suruburi si alte resturi, vor face ca anvelopele sa fie mult mai vulnerabile la fisuri si gauri, care vor duce in timp la o pana de cauciuc. Daca doresti sa economisesti timp si bani, este o idee foarte buna sa inveti sa-ti schimbi anvelopele la domiciliu.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Care kit este cel mai recomandat pentru repararea anvelopelor
Utile

Este foarte important sa ai in casa ta un kit bun care sa contina unelte pentru repararea anvelopelor, indiferent de cat de des ai de gand sa-l folosesti. Un echipament pentru schimbarea anvelopelor se gaseste in general in cele mai multe case, dar un set de instrumente de reparare a acestora se va dovedi, de asemenea, foarte util in cazul in care vei avea probleme cu anvelopele si nu vei dori sa la duci la un specialist unde va trebui sa scoti din buzunar o suma mare de bani.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2339 :: 18.86MB