No SSO cookie

MINI la Salonul Auto de la Frankfurt și preţurile noului Clubman

voteaza
(0/ 0)
MINI la Salonul Auto de la Frankfurt și preţurile noului Clubman
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI continuă schimbarea de generaţii în portofoliul său de modele, iar prin cea mai nouă completare a gamei mărcii premium din Marea Britanie, un nou public-ţintă se poate bucura acum de experienţa unică MINI

 
 

Noul MINI Clubman, care va avea premiera mondială în faţa publicului la ediţia 2015 a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA), intră acum în segmentul premium al clasei compacte datorită spaţiului interior şi versatilităţii extinse, precum şi calităţilor sale de condus. Modelul foloseşte toate inovaţiile tehnologice ale celei mai recente generaţii şi vine cu o imagine nouă, numeroase elemente practice şi o serie de echipamente care se află în premieră în dotarea unui MINI. Noul MINI Clubman va debuta pe pieţele mondiale, inclusiv România, pe 31 octombrie şi va fi disponibil de la un preţ de 24.924 Euro cu TVA pentru versuinea de motorizare Cooper de 1,5 litri cu 3 cilindri şi 136 CP. MINI Clubman cu motorizarea Cooper S de 2,0 litri și 192 CP vine cu un preț de 29.202 Euro inclusiv TVA, iar singura versiune diesel disponibilă, Cooper D de 2,0 litri și 150 CP poate fi comandată contra sumei de 27.528 Euro inclusiv TVA.

 

p90155270-highres


 

Lansate în ultimul an, MINI Hatch cu trei uşi şi MINI Hatch cu cinci uşi au contribuit semnificativ la ultima ascensiune a mărcii în vânzări. Ambele modele vor fi expuse la IAA 2015 împreună cu cea mai recentă generaţie a MINI John Cooper Works, cea mai sportivă versiune a mărcii şi cel mai puternic MINI de serie construit vreodată. La cel mai important salon auto din lume, care va fi deschis publicului în perioada 19-27 septembrie 2015, marca britanică va prezenta şi servicii inovatoare din cadrul portofoliului MINI Connected pentru entertainment în automobil, precum şi actuala gamă de opţionale şi accesorii MINI originale, care permit clienţilor să-şi personalizeze automobilul în funcţie de stilul personal.

Noul MINI Clubman vine cu patru uşi, emblematicile uşi divizate în spate, cinci locuri şi un interior spaţios, aducând conceptul clasic de caroserie shooting brake într-o interpretare modernă, dar şi în segmentul premium al clasei compacte. De asemenea, cel mai recent model este şi cel mai mare al noii generaţii MINI. Automobilul este mai lung cu 27 de centimetri şi mai lat cu 9 cm decât MINI Hatch cu cinci uşi, iar ampatamentul este mai lung cu 10 centimetri. Portbagajul maşinii are un volum de 360 de litri şi poate fi extins la un maximum de 1.250 de litri prin rabatarea spătarului banchetei în raport 40:20:40.

MINI Clubman oferă şi numeroase dotări care apar în premieră la un automobil al mărcii. Acestea includ frână de parcare electrică, transmisie Steptronic cu opt trepte, disponibilă opţional în funcţie de model, funcţie de reglaj electric al scaunelor şi opţiunea MINI Yours Interior Styles cu rame ale uşilor luminate în spate. Pachetul MINI Excitement cuprinde lumini LED pentru interior şi ambientale, precum şi o proiecţie a logo-ului MINI din oglinda retrovizoare de pe partea conducătorului atunci când se deschide şi se închide automobilul. O altă dotare nouă, care este unică în acest segment, o reprezintă opţiunea Comfort Access, care presupune deschiderea automată a uşilor divizate din spate, printr-un gest cu piciorul.

p90187473-highres


 

Lansarea pe piaţă a noului MINI Clubman va avea loc la 31 octombrie 2015, cu trei variante de motorizare. Motorul pe benzină, cu patru cilindri, care echipează MINI Cooper S Clubman dezvoltă 192 CP și vine cu un consum mediu mixt de 6,3 l/100 km și emisii CO2 de 147 g/km. MINI Cooper Clubman este propulsat de un motor pe benzină, cu trei cilindri şi o putere maximă de 136 CP, având un consum mediu mixt de 5,3 l/100 km și emisii CO2 de 123-118 g/km. Un nou membru al gamei de motoare este versiunea diesel cu patru cilindri, care dezvoltă 150 CP, echipează MINI Cooper D Clubman și are un consum mediu mixt de 4,4 l/100 km, cu emisii CO2 de 115-109 g/km.

Extinderea gamei de motorizări pentru noul MINI Clubman, prezentat la IAA 2015, oferă o varietate suplimentară. Un motor pe benzină, foarte economic, urmează la MINI One Clubman (trei cilindri, 75 kW/102 CP; consum mediu mixt: 5,3-5,1 l/100 km; emisii CO2: 124-119 g/km). În plus, vor exista alte două propulsoare diesel cu trei, respectiv, cu patru cilindri, care vor echipa MINI în premieră. MINI One D Clubman (116 CP) va fi modelul entry-level (consum mediu mixt: 3,9-3,8 l/100 km; emisii CO2: 104-99 g/km). MINI Cooper SD Clubman (190 CP; consum mediu mixt: 6,4-4,6 l/100 km; emisii CO2: 122-119 g/km) va prelua rolul de cea mai puternică variantă diesel.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3623 :: 22.21MB